alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa midjevesker

 
[1]

Glem lommer – finn fokus og stil med en rosa midjeveske

Vi vet alle hvordan det kan være. Antrekket er på plass, polert og perfekt. Hvem vil vel lage buler i formene med ting i lommene? Mesh holder temperaturen på plass, og ripstop-materialer holder de viktige småtingene trygge og i nærheten. Rosa midjevesker fra adidas lages for å både holde stilen og verdisakene dine akkurat der de skal være. Tilbehøret er halve uttrykket både på trening og hviledager, så finn veien ut med venner med kort, nøkler og telefon i en rosa midjeveske av slitesterke og holdbare materialer, eller legg ut på tidlige løperunder før skole eller jobb, med ekstra oppbevaringsplass som ikke tynger.

Liten størrelse, stor stil og moderne teknologi

Det finnes dager når vi trenger å ha med mye, og det finnes dager som har litt lettere krav til utstyret. Når du bare trenger en telefon, et kort og solbriller, er midjevesken det klare alternativet til en hel ryggsekk. Rumpetaske, bumbag, eller rosa midjeveske. Det spiller ikke så stor rolle hva du vil kalle dem – eller om du husker dem fra 80- og 90-tallet. Her finner du stor stil i liten størrelse, med plass til alt det som de lettere dagene trenger.

God samvittighet for dagen, og for miljøet

Flere og flere av produktene fra adidas inneholder store deler resirkulerte og miljøvennlige materialer, og du finner selvsagt rosa midjevesker som holder samme standard. Sett kursen ut døren med stilen på plass, de små nødvendige tingene der de skal være og samvittigheten ren med Primegreen og Primeblue. Å resirkulere polyester og nylon er bare noen av de tingene vi gjør for å minske forbruket og gjøre slutt på plastavfall. Enten du foretrekker Originals for komfortens skyld eller Performance for høytytende treningsutstyr, så kan du bli med på reisen mot en bedre fremtid.