alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på bukser til damer

 
[371]
Adicolor Essentials Fleece Joggebukse
Always Original Slim Snap-Button Bukse
Marimekko x adidas Treningsbukse
adidas x Marimekko Training Tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
adidas Sportswear Mission Victory Wide Bukse
Essentials Studio Fleece Bukse
Techfit Long Tights
Essentials Fleece Logo Bukse
adidas x Marimekko Yoga Tights
adidas Z.N.E. Sportswear Bukse
Essentials 3-Stripes tights
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Essentials Linear tights
FastImpact Shiny Running 7/8 Tights
Flare Bukse
Adicolor Clean Classics Bukse
Adicolor Classics High-Shine Straight-Leg Treningsbukse
FeelBrilliant Designed To Move Tights
Tights
Adicolor Classics Woven Back Cuff Joggebukse
Adicolor Classics Lock-Up Treningsbukse
Joggebukse
Adicolor Classics Tonal 3-Stripes Tights
Joggebukse (unisex)
Soft Wide Leg Bukse
Adicolor Classics Adibreak Treningsbukse
Always Original Faux Leather Treningsbukse
Adicolor Shattered Trefoil treningsbukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse (store størrelser)
adidas x Rich Mnisi løpetights
AEROREADY Designed to Move Graphic High-Waist Tights
Own the Run Tights
Farm Print Feel Brilliant AEROREADY High-Waisted 7/8 Tights (store størrelser)
Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
Tiro 7/8 High-Waisted Bukse
Essentials 3-Stripes Joggebukse
Designed To Move 7/8 Sport Tights (mammaklær)
Training Aeroknit 7/8 High-Rise Tights (store størrelser)
Adibreak Bukse
Optime Trainicons 7/8 Tights
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Skinny Bukse (store størrelser)
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
1 / 8
Sideav 8

Overkommelige priser i salg på bukser til damer

Når du først har begynt å bruke adidas treningsbukse og setter pris på den nyeste teknologien, så oppdager du at det ligger mye komfort i de praktiske detaljene. Se bare på utvalget i salg på bukser til damer og praktiske detaljer som sidelommer til hendene, lommer med glidelås til verdisakene dine og smarte borrelås rundt vide ben. Bare detaljene i elastiske liv, enten det er et høyt, et lavt eller et midt imellom, gir deg en overlegen komfort som du finner til en overkommelig pris i salg på bukser til damer. Selv om du er ute etter 3-Stripes og Trefoil, er det virkelig denne komforten som gjør at du flytter inn i buksene.

Outlet på bukser til damer med god smak

Du faller helt klart for kvaliteten på materialene som vi bruker og som gjør buksene så behagelige på. Slik som sateng av polyester og elastan. Like behagelig er det å bli klemt rundt musklene av en tights med kompresjonspassform i resirkulert polyester. Støtten du føler fra den klemmen kan gi deg akkurat det du trenger for å yte ditt aller beste når du trener. Det er flere treningstightser i outlet på bukser til damer, og med en fuktkontrollerende teknologi er du tørr inni den klemmen i tillegg. Mer komfortabelt blir det ikke på trening. Mellom vide bukser og tights finner du flere forskjellige passformer, så enten du foretrekker den smale eller den litt videre passformen så vil du finne en som passer deg i outlet på bukser til damer. Kombiner disse med topper i de samme kolleksjonene eller miks og tilpass etter din egen smak. Akkurat outlet på bukser til damer er priser til avslag som du ellers bare finner i kampanjer, og som gir deg muligheten til å fornye garderoben til en svært så overkommelig pris. Da er det lett å finne favoritter.