alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på svømmetøy

 
[201]
1 / 5
Sideav 5

Høyteknologisk svømmetøy på salg

Med svømmetøy på salg kan du nå få en boost i presentasjonen i vannet blant utvalget. Ta i bruk anledningen for å sikre deg svømmetøy på salg som kan brukes i svømmehall og ute på stranden. adidas byr på innovative svømmetøy med teknologiske fordeler, samt klassisk adidas stil og moderne design. Har du bruk for svømmetøy til konkurranse eller lokal bading? Da finner du det du trenger blant det brede utvalget som er designet for formålet ditt. Med pustende stoff og klorresistent materiale har du det ideelle svømmeplagget. Skal du bade utendørs så finner du badetøy med UV-beskyttelse, til fordel for de ekstra hete dagene ute i sola. Fordelen med polyester og nylon-materialet som det lages av, er at det sørger for at badetøyet glir gjennom vannet, som fiskene. adidas sitt utvalg byr på flere spennende farger og design. Liker du å skille deg ut? Gå for badetøy med spennende mønstre, da vel.

Outlet på svømmetøy til ulike vannaktiviteter

Via outlet på svømmetøy finner du det svømmetøyet som passer din vannaktivitet. Badedrakter og badeshorts som er designet for profesjonelle svømmere har en mye mer komprimerende passform for å minimere vanntrekk og maksimere den vannavvisende effekten. Bikinier og kortere shorts gir lett støtte for vannbaserte aktiviteter. De med sterkere støtte er ideelle for sandvolleyball, som også er designet med hurtigtørkende teknologi dersom du trenger å ta en liten dukkert i pausen. Kortbukser og bikini-shorts inkluderer indre snøring for økt stabilitet og støtte. Badedrakt med åpninger på baksiden er ment for å gi større bevegelsesfrihet, for den som driver på med vannsport innendørs. Disse er designet for å takle selv intense vannaktiviteter. Fordelen med å gå for riktig type badetøy er at det kan ha noe å si om komfort og ytelse. Badedøy beregnet for sport vil automatisk gi langt bedre ytelser i vannet enn vanlige.