alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på treningsdressunderdeler til damer

 
[101]
Joggebukse
Primeblue SST Treningsbukse
Tiro 7/8 High-Waisted Bukse
Marimekko x adidas Treningsbukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Primeblue SST Treningsbukse
Adicolor Classics Woven Back Cuff Joggebukse
Always Original Faux Leather Treningsbukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Adicolor Shattered Trefoil treningsbukse
adidas Z.N.E. Sportswear Bukse
Adicolor Classics High-Shine Straight-Leg Treningsbukse
adidas x Zoe Saldana Treningsbukse
Hyperglam High-Rise Joggebukse ​
Adicolor Classics Treningsbukse
Tiro Treningsbukse
WIDE LEG PANTS
Hyperglam French Terry Bukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse (store størrelser)
The Trackstand Sykkelbukse
Treningsbukse
adidas Sportswear Flared Leg Bukse
Treningsbukse
Rich Mnisi Treningsbukse (store størrelser)
Joggebukse
Treningsbukse (store størrelser)
Logo Play treningsbukse
Joggebukse
Treningsbukse
Adicolor Classics Japona treningsbukse
Essentials Linear bukse
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Skinny Bukse (store størrelser)
Hyperglam French Terry Bukse
Parley bukse
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Flare Bukse (store størrelser)
Tiro Pride Treningsbukse (store størrelser)
Designed to Move Studio 7/8 Sport Bukse
SLB TR PNTY
adidas Tiro x LEGO® Treningsbukse
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Skinny Bukse
Hyperglam High-Rise Joggebukse ​
Essentials Studio Lounge 3-Stripes Bukse
adidas Sportswear Studio Lounge Wide Fleece Bukse
1 / 3
Sideav 3

Ikoniske klassikere og spennende innovasjon gjennom vårt salg på treningsdressunderdeler til damer

Vi har de fresheste og mest spennende treningsbuksene til dame tilgjengelig. Gjennom vårt salg på treningsdressunderdeler til damer vil du finne et hav av kule plagg i stilige kombinasjoner. Enten du foretrekker en klassisk treningsbukse med adidas-detaljer slik som Trefoil-designet, eller du har en forkjærlighet for fargesterke bukser som vil vekke oppmerksomhet i byen, har vi alt det du trenger hos oss. Vårt salg på treningsdressunderdeler til damer kan by på tøffe mellomhøye bukser med trykk i en kul rødfarge. Disse buksene har praktiske og smarte sidelommer for oppbevaring av gjenstander til treningen og funksjonelle strammesnorer i livet for en behagelig passform. Videre har vi benyttet oss av en superbehagelig enkeltvevet polyester som sikrer god ventilasjon og minsker fuktigheten ved hard trening. Dette er kule bukser som vil passe utmerket med en enkel treningsjakke, kule adidas sneakers og en hvit treningsskjorte for en klassisk og tidløs look.

Et hav av muligheter på outlet på treningsdressunderdeler til damer

Kombinasjonen av avanserte materialer, teknologi og variasjonen når det gjelder farger og design bidrar til at buksene passer godt til en rekke ulike idretter. Den sorte buksen med 3-Stripes vil fungere ypperlig til vekttrening på et treningsstudio eller perfekt som en oppvarmingsbukse på løpetrening. Det behagelige materialet sikrer at musklene forblir varme slik at man kan redusere risikoen for skader ved trening som løping eller friidrett. Som en del av outlet på treningsdressunderdeler til damer er det også mulig å finne andre bukser med ulike passformer, noe som sikrer en behagelig passform uansett kroppstype. Hva med en stilig bukse i sort også laget i enkeltvevet nylon og med behagelig mesh-for? De smarte lommene på siden gjør den til et ypperlig valg på tennisbanen eller som et plagg i yoga-timen. Den normale passformen sikrer en behagelig fit samtidig som at det er mulighet for å justere livet selv gjennom strammesnoren.