alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på treningsdressunderdeler

 
[260]
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse (store størrelser)
Treningsbukse
Stadium Bukse
Adicolor Classics Woven Back Cuff Joggebukse
Training Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes Cargo Bukse
Hyperglam French Terry Bukse
Adicolor Classics Woven Back Cuff Joggebukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Yoga Training Bukse
adidas SPRT Treningsbukse
Treningsbukse (store størrelser)
Well Being COLD.RDY treningsbukse
Primeblue SST Treningsbukse
Hyperglam High-Rise Joggebukse ​
Adicolor Classics Treningsbukse
adidas SPRT Lightning Treningsbukse
The Trackstand Sykkelbukse
adidas x Zoe Saldana Treningsbukse
Joggebukse
Train to Peak HIIT Treningsbukse
Hyperglam French Terry Bukse
Treningsbukse
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
BX-20 Bukse
Tiro Bukse
Core 18 Presentasjonsbukse
Marimekko x adidas Treningsbukse
adidas Sportswear Mission Victory Wide Bukse
Adicolor SST Treningsbukse
Adicolor Classics Treningsbukse
Adicolor Classics Lock-Up Treningsbukse
Adicolor Classics Adibreak Treningsbukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Dance Bukse
Rich Mnisi Treningsbukse (store størrelser)
Tiro 19 French Terry Bukse
AEROREADY Designed to Move Sport Bukse
Adicolor 3D Trefoil Treningsbukse
Adicolor Treningsbukse
Tiro 7/8 High-Waisted Bukse
Essentials Linear bukse
Woven Treningsbukse
1 / 6
Sideav 6

Fargerikt, spennende og omfattende salg på treningsdressunderdeler

Det er få plagg som er viktigere for den aktive utøveren av sport og idrett enn gode bukser og underdeler som kjennes behagelige og komfortable mot huden uansett vær eller temperatur. Gjennom vårt salg på treningsdressunderdeler har vi nå en rekke kule og praktiske valg for deg som trives ute på trening. Hva med noen klassiske og enkle bukser med en avslappet og uformell passform som også kan by på justerbart, elastisk liv for maksimal komfort og behag? Dette er en bukse laget utelukkende i enkeltvevet nylon og som samtidig kan by på et vanntett materiale av ypperste kvalitet. Med andre ord, bukser skapt for bevegelse, lek og idrett! Som et ledd i vårt storstilte salg på treningsdressunderdeler vil du også finne bukser i en mengde andre farger og design. Hva med en bukse i en nøytral og elegant farge samt høyt liv for et stilig og tidløst snitt? En bukse som både byr på smart myntlomme, ikonisk design og funksjonelle egenskaper slik at du har en bukse som vil tilpasse seg ditt bruk uansett sport eller aktivitet du bedriver.

Klassiskere og moderne kombinasjoner gjennom vårt outlet på treningsdressunderdeler

En av våre mest ikoniske klassikere, og med god grunn, er den enkle og stilige buksen laget med Trefoil-designet som er optimalisert for idrett som fotball elller løping. Den gode ventilasjonen, bruken av pustende materialer som effektivt frakter vekk fuktighet og svette sørger for en god opplevelse på banen eller ute i skogen. Videre sørger Trefoil-designet for en look som også passer til andre idretter slik som tennis eller til og med utenfor idrettsbanen. Den avanserte teknologien og smarte løsningen gjør at dette er et lurt valg for alle som liker å kombinere idrett med turer i byen eller gåturer i skog og mark hvor en praktisk bukse kan være til hjelp. Tilgjengelig gjennom vårt outlet på treningsdressunderdeler.