alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på treningsdressunderdeler til menn

 
[80]
SST Fleece Treningsbukse
Squadra 21 treningsbukse
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Training Bukse
Adicolor Colorblock Treningsbukse
AEROREADY Designed to Move Sport Bukse
Training Bukse
Tiro 7/8 Bukse
Tiro adidas Wording Bukse
Core 18 Joggebukse
Yoga Training Bukse
adidas SPRT Lightning Treningsbukse
Well Being COLD.RDY treningsbukse
Adicolor Classics SST High-Shine Treningsbukse
Adicolor Essentials Trefoil Bukse
The Trackstand Sykkelbukse
Train to Peak HIIT Treningsbukse
adidas SPRT Treningsbukse
adidas 4D Cush Bukse
Tiro adidas Wording Bukse
Own The Run Colorblock Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes 7/8 Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes Cargo Bukse
Tiro 7/8 Bukse
SLB TR PNTY
The Trackstand Sykkelbukse
Yoga Training Bukse
Fast Reflective Bukse
Condivo 22 Predator Bukse
Wellbeing Training Bukse
adidas Tiro x LEGO® Treningsbukse
Train to Peak HIIT Treningsbukse
Tiro Treningsbukse
Blue Version BB Blocked Treningsbukse
Arsenal Teamgeist Woven Bukse
Tiro Treningsbukse
Juventus Icons Woven Bukse
Adicolor Spinner Joggebukse
AEROREADY Treningsbukse
Blue Version Fabric Block Soccer Treningsbukse
adidas Adventure Woven Bukse
Real Madrid Tiro Treningsbukse
Juventus CNY Bukse
1 / 2
Sideav 2

Superspennende utvalg gjennom vårt salg på treningsdressunderdeler til menn

Alle menn trenger en god treningsbukse til hjemmekontor eller trening. En treningsdressunderdel som kjennes lett, fleksibel og behagelig vil gjøre hverdagen litt lettere samtidig som at den bidrar til at trening også blir langt morsommere! Hos oss i adidas har vi et stort salg på treningsdressunderdeler til menn tilgjengelig. Her finner du morsomme, kule og smarte valg for alle som ser etter plagg som vil heve garderoben og treningen. Hva med en klassisk treningsbukse i blått med en perfekt passform som ikke sitter for trangt eller løst? Med elastiske kanter og mesh-for er dette et supert valg for alle som setter pris på unike detaljer og smarte løsninger. Denne buksen er laget i komplett enkeltvevet nylon for en uovertruffen komfort, smidighet og styrke på plagget. De passepoilerte baklommene sørger for praktisk effekt og strammesnorene i livet bidrar til at dette er en bukse som er både praktisk og funksjonell. Gjennom vårt salg på treningsdressunderdeler til menn vil du også finne andre mer fargerike og utradisjonelle kombinasjoner slik som en Trefoilbukse i gult med ripstop og smarte lommer foran som er perfekte for tennis og sport. Det store Trefoil-emblemet i 3D sørger for en kul effekt og en unik design.

Finn funksjon og eleganse gjennom vårt outlet på treningsdressunderdeler til menn

De gule buksene med Trefoil-detaljer er et supert valg for alle som verdsetter idretter som tennis grunnet den avanserte teknologien. Store lommer bidrar til at det er lett å lagre mobil, nøkler og tennisballer. Videre er Trefoil-buksene laget for å kunne virke lette og pustende i varmt vær, samtidig som at de effektivt frakter vekk svette og fuktighet. Denne teknologien sørger for at buksene ikke føles klamme eller fuktige og forblir komfortable. Videre er designet utformet slik at passformen enkelt kan tilpasses den enkelte. Gjennom vårt outlet på treningsdressunderdeler til menn vil du finne flere fargekombinasoner i tillegg til gult for den som liker noe mer klassisk.