alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekker i hvit

 
[2]

Funksjonelle og stilsikre ryggsekker i hvit

adidas er kanskje mest anerkjent for å produsere sportsklær, men de har også masse flott tilbehør for sport og fritid. Blant utvalget finner du ryggsekker i hvit med utmerket funksjonalitet og stil. Det er ryggsekker med ekstra lommer, hvor du kan organisere og holde styr på tingene dine. Et unikt og moderne design er hvit ryggsekk med glidelås på toppen, hvor du enkelt legge i en laptop eller lignende. Med justerbare stropper kan du justere dem etter hvordan du selv vil ha det. Til skole eller jobb passer en vanlig ryggsekk designet med laptop sleeve og lommer til media på innsiden. Til tur og trening kan en praktisk ryggsekk med plass til utstyr og klær lønne seg. I tillegg til egne lommer for vannflaske, så har du det viktigste enkelt tilgjengelig. Enda bedre er det med ryggsekker med egen plass til sko, som holdes separat fra annet utstyr i sekken. Med pustende bakre paneler kan du bære i vei. Noen ryggsekker har til og med egne områder til oppbevaring av det du trenger å bevare kaldt. For en liten bytur kan du sjarmere vennene dine med en miniryggsekk til å friske opp stilen din med et sportslig preg.

adidas materiale av ypperste kvalitet

Ryggsekker i hvit er laget av ulike typer materialer. Det vanligste er polyester, men de finnes også i resirkulert polyester. Enkelte modeller laget av polyester er også designet med vannavvisende egenskaper, slik at du kan holde tingene tørre. Dette er svært ideelt for når du skal på tur i uansett vær. Andre materialer som brukes, er TPU (thermoplastic polyurethane), som er et ekstra fleksibelt materiale som kjennes ut som myk gummi. Ryggsekkene er designet med tørkbart materiale som gjør det mulig å rengjøre med såpe og vann. Det er viktig å kunne ta vare på tingene sine.