alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vantette ryggsekker

 
[1]

Hold deg tørr gjennom vanntette ryggsekker

Regnværsdager trenger ikke lenger å være triste med vantette ryggsekker. adidas har i lang tid produsert sportsklær som også kan passe inn i hverdagen utenom. Nå har adidas ekspandert til å designe ryggsekker til den som skal ut på en joggetur, jobb eller ut på byen. Med deres utvalg av vanntette bager er tingene dine beskyttet mot vann og snø. Utvalget består av alt fra større treningsryggsekker til mindre sekker beregnet for små verdisaker som mobiltelefon og lommebok.

Vannavvisende gjennom dagen

På regnværsdager er det greit å vite at dine elektroniske verdisaker kommer seg gjennom dagen i god behold. Flott vanntett ryggsekker har plass til laptop, treningsutstyr og alt du trenger å dra med deg. Selv om det er vanntett så går det ikke på bekostningen av ryggsekkens utseende, da de er designet med flotte design. Et større alternativ har plass til det du trenger til camping eller når du skal på hockey-treningen. Det er så viktig å ta vare på tingene sine og holde dem tørre som adidas kjenner godt til. Det fokuseres derfor på det som virkelig betyr noe. På denne måten har du det du trenger til en mindre stressfull hverdag med sakene dine i god behold slik at du kan fokusere på det viktigste.

Trendy og ikonisk i design

Blant utvalget av vanntette ryggsekker vil du finne et bredt sortiment av dem i trendy stiler. Enten du liker en mer moderne gatestil eller den klassiske 3-Stripes med unike farger til å passe din personlighet. Tenker du enda mer klassisk så er ryggsekken i svart og hvit den mest ikoniske. Uansett hva du velger, så er det viktigste at tingene dine holder seg tørre og i full funksjon når du trenger dem. Sist og ikke minst så holder du deg også trendy.