alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekker

 
[174]
Ryggsekk HvitRyggsekk Hvit

Ryggsekk

Barn Originals

1 / 4
Sideav 4

Ryggsekker i ulike størrelser og varianter

Enten du skal en tur på treningsstudio eller du skal bære med deg masse sportsutstyr til utendørstrening, kommer en adidas ryggsekk godt med. Sekkene er utviklet for å takle flittig bruk med teksturerte og slitesterke panel, samt spennende detaljer som fanger visuell interesse. Det finnes mange forskjellige typer adidas ryggsekker, alt etter hva du ønsker å bruke dem til. Enkelte modeller passer ypperlig til trening med plass til innesko, byttetøy til dusjen og drikkeflasken din. Andre er derimot spesielt utviklet for en travel hverdag med fokus på moderne funksjonalitet. Sekkene har plass til en bærbar PC og praktiske sidelommer til for eksempel drikkeflaske, mobil og øretelefoner. Mange av sekkene har vatterte stropper som er enkle å justere for å gi maksimal komfort.

Backpacks for store og små

En mini-ryggsekk er kanskje liten i størrelse, men designet gjør allikevel et stort inntrykk. Vi har et spennende utvalg av forskjellige backpacks, slik at både voksne og barn kan velge seg ut en sporty modell. Våre barnesekker har et stilig design som faller i smak hos mange små, men sporty moteløver. Voksne kan velge mellom mange størrelser, alt etter behov. Til hverdags kommer man langt med en liten sekk som kan forvandles til en crossbody-bag ved å simpelthen justere stroppene, mens en stor ryggsekk kommer godt med når du skal ha plass til masse sportsutstyr.

Hvordan velge riktig rykksekk

Ikke bare skal sekken sitte godt på ryggen, men den skal også romme alt du ønsker å ha med deg. Det første du bør vurdere er derfor hva du skal bruke sekken til. Vil du ha et allsidig produkt som kan brukes i hverdagen? Eller ønsker du en sekk med et iøynefallende design som kan løfte stilen din adskillige hakk? Vi anbefaler å ha flere sekker for hånden, slik at du kan enkelt variere i hverdagen og alltid ha en som passer ypperlig til planene dine.