alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sandaler · Svart

 
[66]
Y-3 Water Sandaler SvartY-3 Water Sandaler Svart

Y-3 Water Sandaler

Y-3

1 / 2
Sideav 2

Svarte sandaler til enhver anledning

Sandaler er helt klart et must til sommergarderoben. adidas har komfortable og stilige valg til stranda, bassenget og mer. Våre idrettsfokuserte fottøy holder deg stilig og komfortabel uansett sesong, anledning eller sted. Utforsk utvalget vårt av svarte sandaler og ønsk sommeren hjertelig velkommen.

Funksjonell mote

Vi i adidas bruker innovativ teknolog og moteriktig design på våre svarte sandaler, slik at dine føtter skal se bra ut og nyte hele sommeren. Flere modeller har en skumsåle som sørger for den beste komforten og dempingen når du går tur langs stranda. Med en god fleksibilitet i fotsengene, vanndrenering og et hurtigtørkende materiale blir komforten optimal. Hva mer kan du ønske deg fra en sommersandal? Vi i adidas er innovative og tidlig ute med de gode løsningene som passer deg og føttene dine.

En stilig dag på stranda

Svarte sandaler kommer i alle størrelser, også til barn. Dermed kan dere stå i stil med svarte adidas sandaler. Enten du svømmer, soler deg eller går tur utover moloen er adidas det rikige valget for den moteriktige atleten som er i oss alle. Med Trefoil-logo eller 3-Stripes viser du ditt sporty, stilige jeg. Velg mellom forskjellige såler og remmer. Enten du liker den myke fotsengen, den enkle badesandalen eller den fleksible, ru fotsengen som masserer slitne føtter. Den siste er perfekt etter trening og har en justerbar stroppeoverdel. Noen sandaler er også laget av høykvalitets gummi med tykk overdel av mesh som lufter på en varm dag. Se etter den sålen som passer til ditt bruk og tenk over at massasjesandaler ikke er ment for å brukes en hel dag, mens de myke fotsengene tåler bedre langvarig bruk. Svarte sandaler til barn er utstyrt med justerbare stropper både rundt ankelen og over vristen for stabilitet til en liten fot.

Avslappet komfort i svarte slippers

Når du ser etter den ypperste kvaliteten i behagelige slippers, har adidas noen av de fineste du kan kjøpe. Vi har en rekke komfortable svarte slippers som du kan ha på deg i dusjen eller når du skal en tur i parken eller på stranda. Med en såle av behagelig skum vil føttene dine kjenne både støtte, demping og en unik komfort i hvert steg. Den myke sålen tørker hurtig for at du skal kunne bruke den i det våte element så vel som på tørr asfalt, og likevel bevarer egenskapene sine.

Til enhver anledning

Uansett hvor du skal, er et par svarte slippers et must i sommergarderoben og passer supert som innesko når det er vinter ute. Ta dem på hjemme, før og etter en treningsøkt, når du skal i dusjen, på stranda eller i bassenget, eller bare når du går rundt i gatene om sommeren. Svarte slippers finnes i de fleste størrelser fra barn til voksne og er et komfortabelt valg. Med denne klassikeren er du klar for det sommeren har å by på.