alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tøfler, sandalder og slippers

 
[230]
1 / 5
Sideav 5

Tøfler og slippers som holder deg varm og komfortabel

Er du på jakt etter nye flippflopper i en sporty, men urban stil? adidas tøfler og slippers passer utmerket til strandliv, kos i hagen, ved bassenget eller som tøfler inne i huset. adidas flip flops er dessuten herlige å ha for hånden ved restitusjon etter trening. Sandalene har myk overdel som føles behagelige mot huden, samtidig som at du kan føle deg trygg på at skoen sitter godt på foten.

Sandaler og flipflopper som holder seg populære år etter år

Adilette Cloudfoam er et godt eksempel på hvor enkelt og komfortabelt det er å bruke flip flops. Det er bare å smette føttene inn i dem, og du er klar for å spasere av sted. Takket være den myke Cloudfoam-fotsengen, er disse modellene svært behagelige og tørker raskt. De fås i mange ulike farger. Gå gjerne for en klassisk, nøytral variant i blått, svart og hvitt for å kunne tilpasse dem til ethvert antrekk, eller bruk modeller med skarpe farger til å skape liv i antrekket.

Sporty og kule adidas tøfler og slippers

Mange av modellene fås i kontrastfargede 3-Stripes og den ikoniske adidas-logoen på siden for å virkelig fremheve den sporty stilen din. Enkelte modeller er typiske flip flops som du bare tråkker inn i, mens andre minner mer om klassiske sandaler med justerbare stropper og remmer for utmerket passform. Det er også mulig å kjøpe artige barnemodeller i friske farger og med kule motiv som appellerer til små moteløver.

Følg moten med adidas flip flops

Ikke bare er adidas tøfler og slippers deilige å ha på foten, men flip flops er også et trendy tilbehør om sommeren. Flip flops generelt har blitt et vanlig syn på catwalker og under moteuker i de siste årene. Disse skoene er ikke lenger forbeholdt spaserturen opp og ned til bassenget eller vannkanten. Kvinner kan bruke dem med både skjørt og kjole til hverdags, og menn kan rocke en avslappet, urban stil ved å kombinere dem med shorts.

Sandaler er et av de mest populære elementene i ethvert sommerantrekk, og de finnes i et hav av ulike design, farger og størrelser. Vi har et bredt utvalg av adidas sandaler for dame, herre og barn, slik at hele familien kan ha et par gode sandaler på føttene på vei til stranden, på byvandring eller på turer i skogen. Noen sandaler har spennbare bånd mens andre er slip-on-varianter. Sandaler er enkle å matche til ethvert hverdagsantrekk så vel som til fest, og de passer like perfekt på seilbåten som på butikken. Dersom du er flink til å ta vare på dine adidas sandaler, vil de dessuten vare i mange år. Bruk spesialprodukter som er tilpasset sandalenes materialer, og husk å impregnere dem både før bruk og på regelmessig basis. Du bør også være oppmerksom på hvordan du oppbevarer dem om vinteren.

Hva slags sandaler bør du velge?

Vi anbefaler alle å ha flere ulike par med sandaler i skogarderoben, slik at du har et par til enhver anledning. Først og fremst bør du ha adidas sandaler som er gode å gå i, slik at du kan bruke dem til sightseeing på ferie, på en spasertur i parken eller når du skal en tur på butikken. De klassiske sandalene med den kjente adidas-logoen og 3-Stripes er et vanlig syn verden over. De har en behagelig såle med Cloudfoam, hvor mellom- og yttersålen kombineres for en helt enestående demping. Videre har vi enklere, slip-on-modeller som gir en lett følelse og som er perfekte som strandsandaler. Husk at disse sommersandalene helt fint kan brukes til innendørsbruk året rundt. Til de minste barna er det viktig å velge adidas sandaler med god passform, enkel lukking med borrelås og skjelltå som dekker til følsomme tær. Uansett hva slags sandaler du ser etter, er vi helt sikre på at du vil finne flere varianter hos adidas som vil falle i smak.