alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badebukser for herre

 
[37]

Øk prestasjonen din med avanserte badebukser for herre

Det er ikke bare et lekkert design og sikker stil som står i fokus når adidas skal utvikle badebukser for herre. Funksjonalitet og egenskaper vektlegges i svært høy grad, slik at både mosjonister og profesjonelle utøvere kan øke prestasjonen sin på trening og i konkurranser. Dersom du ser etter herre badebukser til fritidsbruk, kan vi trygt anbefale de samme plaggene. Dette er badebukser som du kan bruke til å jogge langs stranden, spille strandvolleyball, boltre deg i bassenget eller legge på svøm langs fjorden. Velg gjerne en klorresistent modell dersom du hovedsakelig svømmer i basseng for at plagget skal holde seg like fin over lang tid. Dersom fart står i fokus, anbefaler vi å velge en strømlinjeformet modell som er skapt for at du skal få minst mulig motstand i vannet. Disse modellene har som regel en tettsittende passform med komprimerende egenskaper og strammesnor i livet. Materialene føles allikevel myke og behagelige ut.

Vi har herre badebukser for deg som elsker å boltre deg i vannet

Våre badebukser for herre er som skapt for deg som driver med daglig fitness-svømming. Alle modellene har svært gode egenskaper, men du velger selv om du vil ha en klassisk badebukse eller tettsittende badeboxer. Det er ofte smak og behag som spiller inn når du skal ta dette valget, men hvordan du svømmer kan også ha en del å si for hva du bør gå for. Hvis du hovedsakelig driver med brystsvømming, anbefaler vi å velge en konkurransemodell som er spesielt designet for nettopp dette. Brystsvømming krever nemlig svært god bevegelighet i hofter og bein, og disse herre badebuksene er spesielt optimalisert for denne typen svømmetak. Uansett hva du ender opp med, kan du velge mellom ulike farger og motiv. Mange av modellene har ikoniske 3-Stripes og Trefoil-emblem for å livne opp designet.