alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badebukser

 
[48]

Tøffe og sporty badebukser fra adidas

Svømming er en fantastisk måte å holde seg i form på som både er morsom og effektiv. Dersom svømming er en del av din treningsrutine eller om du skal på badeferie, trenger du så absolutt et par kule badebukser. adidas har en rekke badebukser som er perfekte til alle slags vannaktiviteter. Med disse kan du virkelig vise frem stilen din samtidig som du holder deg i form. Våre badebukser bidrar til at du kan yte ditt beste igjen og igjen, uansett hva slags variant du velger. Vi er helt sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter for en vellykket svømmeøkt her hos oss.

adidas badebukser til alle anledninger

Hos adidas har vi et bredt utvalg av råflotte badebukser i ulike varianter, farger og størrelser. Du kan for eksempel velge en stram og sikker badebukse som gir kroppen en strømlinjeformet figur når du svømmer. Disse sitter godt uansett aktivitetsnivå og blir ofte foretrukket til treningsbruk. Velg for eksempel en klassisk, kort badebukse laget for fitnesstrening med mykt og klorresistent materiale eller en lengre svømmeshorts designet for daglig rundesvømming. En praktisk strammesnor i livet sørger for at den alltid har sikker passform. Hvis du foretrekker en lengre variant, så har vi det også. Mange av badeshortsene våre lages med garn som spinnes av resirkulert nylon, og de har et havvennlig budskap.

Husk å ta vare på svømmetøyet ditt

Uansett om du bader i klorbasseng eller saltvann, er det viktig at du tar godt vare på badeklærne dine. Dette innebærer blant annet å skylle dem godt etter hver bruk, da både klor og salt kan skade plaggene. Når klærne skal vaskes, bør du følge vaskeinstruksjonene nøye slik at du ikke vasker på for høy temperatur. Bruk skånsomt vaskemiddel og unngå tøymykner for best resultat.