alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badeshorts og boardshorts

 
[106]
1 / 3
Sideav 3

Gjør deg klar for sommeren med badeshorts og boardshorts

Temperaturen stiger, solen skinner og sommeren kaller – ja, da er det godt å ha et par stilige og funksjonelle badeshorts og boardshorts for hånden. Kanskje du skal dra på ferie til varmere strøk? Eller foretrekker du et par praktiske adidas badeshorts til bruk i svømmehall? Uansett hva du skal, finner du mange varianter å velge blant her hos adidas. Mange av dem er produsert av resirkulert plast, slik at du kan ta et valg som er godt for både deg og for miljøet.

Høytytende badeshorts til trening og fritid

Vi har badeshorts og boardshorts i mange forskjellige farger, slik at du enkelt finner noe som matcher nettopp din stil. Mange av modellene fås med ikoniske 3-Stripes og Trefoil-logo. Det finnes imidlertid så mange andre fordeler med å velge adidas badeshorts. Plaggene utvikles nemlig av hurtigtørkende og mye materialer som er behagelige både i vannet og når du løper langs stranden. Hvis du hovedsakelig skal bruke shortsen i svømmebasseng, anbefaler vi at du ser etter modeller med klorresistent Infinitex Fitness Eco-materiale for at shortsen skal holde seg like lekker over tid.

Gjør deg klar for strandlivet med boardshorts

Du kan velge blant badeshorts og boardshorts i forskjellige lengder og passformer, alt etter hva du foretrekker og hva du skal. Du kan for eksempel kjøpe badeshorts med høy midje eller kort beinlengde. Hverdagslige boardshorts med lengre beinlengde fås med egenskaper som elastisk liv, lommer og snøring, slik at du kan bruke dem på fritiden også. Du får plass til for eksempel mobil og nøkler i lommene – bare husk på å ta tingene dine ut før du hopper i havet! Enkelte modeller har innebygget underbukse i mesh, noe som kan være svært praktisk. Tenk derfor over nøyaktig hva du skal bruke shortsen til før du kjøper, og velg flere forskjellige varianter for å alltid ha en passende adidas boardshorts for hånden.