alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tanktopper og ermeløst · Blå

 
[28]

Vis din beste side i en blå topp

Ermeløse blå topper er et utmerket valg når du skal trene, enten ute eller inne, eller når du skal bare henge ute i varmen. Når du svetter trenger du en atletisk topp som holder deg tørr, kjølig og komfortabel, og lar deg bevege deg uten å bli distrahert. Alle våre adidas topper er laget for at du skal kunne delta på en rekke aktiviteter, slik som yoga, løping, tennis, fotball eller basketball. Du finner blå topper i alle voksenstørrelser og også til barn.

Velg mellom blå ermeløse eller tanktopper

Enten du velger deg en tanktopp i resirkulert polyester, myk bomull eller smidig viskose, har blå topper fra adidas en fuktkontrollerende teknologi som tar vekk svetten fra kroppen din. Blå ermeløse eller tanktopper er lette og luftige på varme dager og kjennes som myk bomull mot huden din. Det er lett å kombinere blå ermeløse topper og blå tanktopper med andre klær fra garderoben din, enten med lette shorts, treningsbukser eller vanlige bukser. Flere passer også godt til skjørt. Skal du bruke toppene til å jogge, er det lurt å se etter blå tanktopper i et hurtigtørkende materiale som holder deg tørr når du tilbakelegger kilometer etter kilometer.

Klassiske adidas 3-Stripes og Trefoil-logo

Enten du velger en klassisk adidas 3-Stripes topp med en bryterrygg som gir kroppen din en behagelig klem, eller du heller vil ha en flagrende vid topp, så vil du finne en blå topp som passer til deg. Noen tanktopper har en lett kompresjon slik at du kan bevege deg uten at noe blåser opp, men holder seg tett inntil selv når det blåser. I utvalget vårt av atletiske blå topper er det lett å finne seg en favoritt som du kan ha på deg med selvtillit enten du dunker basketballen i kurven eller nyter en is i parken.