alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tanktopper og ermeløst · Blå

 
[32]
Techfit Racerback Training Tanktopp
Tennis Match Tanktopp
Terrex Multi Tanktopp
Workout Front Rack Impact Tanktopp
3G Speed Reversible Trøye
adidas by Stella McCartney TrueStrength Yoga Knit Tanktopp
Ultimate365 Solid Sleeveless Poloskjorte
Essentials Big Logo Tanktopp
Adicolor Contempo Tailored Tanktopp (unisex)
Terrex Drynamo™ Sleeveless Baselayer Tanktopp
HEAT.RDY Sleeveless Poloskjorte
Adicolor Classics Tanktopp
Adicolor Classics Tanktopp (store størrelser)
Tennis Pop-Up Tanktopp
Sleeveless Polokjorte
adidas Sportswear Studio Lounge Rib Tanktopp
AEROREADY Designed 2 Move Sport Tanktopp (mammaklær)
Sport Performance Gradient Sleeveless Poloskjorte
Terrex Agravic Tanktopp
3G Speed Reversible Trøye
Terrex Parley Agravic Trail Running Tanktopp
Terrex Graphic Tanktopp
Adicolor Essentials Trefoil Tanktopp
AEROREADY Made for Training Sport Tanktopp
adidas AEROKNIT Seamless Loose Tanktopp
adidas x LEGO® VIDIYO™ Tanktopp
Train to Peak HIIT Training Tanktopp

Vis din beste side i en blå topp

Ermeløse blå topper er et utmerket valg når du skal trene, enten ute eller inne, eller når du skal bare henge ute i varmen. Når du svetter trenger du en atletisk topp som holder deg tørr, kjølig og komfortabel, og lar deg bevege deg uten å bli distrahert. Alle våre adidas topper er laget for at du skal kunne delta på en rekke aktiviteter, slik som yoga, løping, tennis, fotball eller basketball. Du finner blå topper i alle voksenstørrelser og også til barn.

Velg mellom blå ermeløse eller tanktopper

Enten du velger deg en tanktopp i resirkulert polyester, myk bomull eller smidig viskose, har blå topper fra adidas en fuktkontrollerende teknologi som tar vekk svetten fra kroppen din. Blå ermeløse eller tanktopper er lette og luftige på varme dager og kjennes som myk bomull mot huden din. Det er lett å kombinere blå ermeløse topper og blå tanktopper med andre klær fra garderoben din, enten med lette shorts, treningsbukser eller vanlige bukser. Flere passer også godt til skjørt. Skal du bruke toppene til å jogge, er det lurt å se etter blå tanktopper i et hurtigtørkende materiale som holder deg tørr når du tilbakelegger kilometer etter kilometer.

Klassiske adidas 3-Stripes og Trefoil-logo

Enten du velger en klassisk adidas 3-Stripes topp med en bryterrygg som gir kroppen din en behagelig klem, eller du heller vil ha en flagrende vid topp, så vil du finne en blå topp som passer til deg. Noen tanktopper har en lett kompresjon slik at du kan bevege deg uten at noe blåser opp, men holder seg tett inntil selv når det blåser. I utvalget vårt av atletiske blå topper er det lett å finne seg en favoritt som du kan ha på deg med selvtillit enten du dunker basketballen i kurven eller nyter en is i parken.