alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå topp

 
[15]

Grå topp til en skikkelig treningsøkt

Har du tenkt til å svette skikkelig, er det godt å ha treningsklær som virkelig tåler det, og som støtter deg underveis. Enten du skal trene eller bare ha på deg noe komfortabelt, vil du lett finne en stilig grå topp. De forskjellige modellene av fukttransporterende tekstiler, holder deg tørr gjennom hele treningsøkten eller gjennom hele dagen. En behagelig egenskap når dagen blir varm. En grå topp passer sammen med det meste, enten du velger deg et skjørt, en shorts eller en treningsbukse.

En enkel sporty stil med grå tanktopper

Enten du trives med en tettsittende passform, liker en lett a-form eller en litt løsere topp, så vil du finne en i vårt sortiment. Dekorert med de klassiske adidas 3-Stripes eller Trefoil som løfter stilen enda mer. Enten du velger en topp av resirkulert polyester og er med oss på veien mot et plastfritt hav eller du finner deg en grå topp av bærekraftig bomull, så er du garantert en sporty stil for aktive atleter. Dermed kan du yte ditt aller beste og ta en ekstra runde, mens den grå toppen holder deg sporty, stilig og tørr.

Bli sterkere med god ventilering

Finn deg en grå topp som du kan trene i. Grå tanktopper er blant favorittene for de som trener fitness og styrke, nettopp på grunn av sin ventilerende egenskap. Med pustende mesh som holder luftsirkulasjonen rundt huden og passer på at temperaturen holdes nede når intensiteten i treningen øker. Felles for alle toppene er den lette vekten, men kanskje spesielt for de i resirkulert polyester. Det er så lett å ha på seg og så behagelig mot huden at du lett kan komme til å bruke toppen over alt, hele tiden. Det frister å trene enda mer i en behagelig grå topp fra adidas.