alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Velour

 
[96]
1 / 2
Sideav 2

Loungewear og street style med velurklær fra adidas

Klær i velur kan uttrykke stil og eleganse, men passer også til street style, og er myke og behagelige hvis du bare vil slappe av. Velurklær fra adidas er behagelige, stilige og har det lille ekstra. Jersey av bomull og elastan, resirkulert polyester og bærekraftig produksjon er alle elementer som bidrar til dine nye favorittklær. Du får komplett komfort og uslåelig stil i ett med velurklær i garderoben din, og du kommer til å se bra ut – og føle deg enda bedre. En velurbukse med elastisk liv gir behagelig passform, mens en velurgenser med høy hals eller en kul velur t-skjorte med kule detaljer, gir det lille ekstra til antrekket ditt. Finn deg et par adidassko med velurdetaljer i tillegg, så er stilen komplett.

Stil både på sofaen og i byen

Finnes det perfekte plagget? Du tviler kanskje på det, men når du tar på deg din nye velurjakke eller velurbukse fra adidas, kommer du nok til å bli overbevist . Velur gir deg både komfort og stil som passer til avslapning hjemme i sofaen, men samtidig er det så elegant nok at du selvsikkert kan vise deg frem hvor som helst. Velur er mykt og behagelig, og du kan utføre dine hverdagslige plikter uten at klærne er i veien. For kaldere dager kan du gå for en jakke med glidelås og store lommer for frosne hender, og når sola stikker fram kan du ta på deg en stilig baseballcaps i velur, som både skjermer øynene dine og gjør stilen komplett. Det er et vell av velurklær og lekkert velurtilbehør å velge mellom, for en komplett stil.

Vær alltid klar for velur

Det er enkelt og greit å ta vare på velurklærne dine, slik at du alltid kan ha et velurplagg klart og de kan vare lenge. Når du vasker dem på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel, og vrenger dem før vask, kommer du langt. Det er alltid best å unngå tørketrommelen, så enten heng eller legg plaggene til tørk. Bruk kaldt strykejern om nødvendig. Det er også lurt å unngå blekemiddel og rens.