alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterparkaser

 
[12]

Het vintermote med sporty vinterparkaser fra adidas

Det er ingen grunn til å la stilen din falle i takt med temperaturen – du holder lett stilen og moten het med varme og gode vinterparkaser fra adidas. En god vinterparkas er en sikker investering i garderoben din, ettersom våre klassiske modeller er av svært høy kvalitet. Den klassiske stilen sørger for at jakken holder seg stadig like aktuell sesong etter sesong, uanfektet av forbigående moter. Du holder godt på varmen selv på de kaldeste dagene, takket være syntetisk isolering og tykt fyll. Du finner også varianter med ekte dun og vannavvisende overlate, noe som gjør at du kan holde deg både varm og tørr på våte dager. Dunjakker fra adidas har som regel overlappende dunkamre og ulike kanaler som gir bedre varme, samt ekstra isolasjon på strategisk smarte steder. Disse jakkene er dermed en perfekt kombinasjon av avansert teknologi, gode egenskaper og et rålekkert design.

Velg en vinterparkas med riktig snitt for deg           

Hvilket snitt du bør velge når du skal kjøpe vinterparkaser avhenger i stor grad av personlig stil og preferanse. En vinterparka i hel lengde ser bra ut på både kvinner og menn. En lang parkas gir antrekket et sofistikert preg, samtidig som et røft og sporty design gjør jakken til en sikker vinner i en urban hverdag. Du kan enkelt style jakkene opp eller ned ved å variere det øvrige antrekket og tilbehøret. Noen av modellene har elegante krager med imitert pels som kan tas av og på, noe som gir jakken en øyeblikkelig touch av eleganse.

Vinterjakker som er skapt for hverdagseventyr

Velg gjerne en kortere vinterparkas for å skape en sporty stil som er skapt for eventyr i asfaltjungelen. Du holder enkelt kulden vekke fra ansiktet ditt med krager i høy lengde. Praktiske egenskaper som lommer med uttak for ledninger gjør at du enkelt kan høre på musikk, uten at ledningene til høretelefonene stadig kommer i veien for deg.