alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bikinier · Svart

 
[10]
3-Stripes Bikini
3-Stripes Bikini
Iconisea Bikini Sett
adidas x Disney Muppets Bikini
Festivibes Reversible Bikinioverdel

Lag bølger med svart bikini

Enten du skal på stranda eller bare nyte sola på terrassen, kan du sole deg med stil i en svart bikini fra adidas. I en klassisk adidas-stil med tydelige 3-Stripes og adidas-logo er du sikret et sporty uttrykk. Er du av de aktive, trenger du ikke bare sole deg, men du kan også legge på svøm for en herlig treningsøkt. Med innebygd UV-beskyttelse er det bare huden som trenger solkrem til en dag i solen og du kan lage så mange bølger du vil.

Velg den rette svarte bikinien til deg

For å finne den rette svarte bikinien til deg, er det først og fremst viktig å bestemme seg for form. Enten du tenker å bruke den i svømmehallen eller du vil sole deg, skal du se på hvor mye bikinien dekker. En bikini med trekant-overdel slipper mer sol til på overkroppen enn de større toppene. Det samme gjelder bikinitrusene. De større bikiniene passer veldig godt til fitnesstrening i vann. Du kan også velge om du vil ha Primeblue. Primeblue eller ECONYL® er et resirkulert materiale som bruker plast om igjen og derfor reduserer avfallet som sprer seg i havet. De svarte bikiniene fra adidas er klorresistente og tåler å bli med i svømmehallen igjen og igjen og igjen.

En dag i solen

Kolleksjonen vår med adidas bikinier passer til en dag i solen på stranda, svømme lengder i svømmebassenget eller trene til profesjonelle konkurranser. Kanskje skal du nye en dag med strandvolleyball i 3-Stripes-bikinier fra adidas. Den behagelige passformen holder til en aktiv dag på stranda og du kan trygt slå ballen vel vitende om at bikinien holder seg på plass. Det elastiske materialet tilpasser seg hver bevegelse og gir en solid støtte. Velg en svart bikini til en aktiv dag på stranda.