alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bodysuits

 
[10]

Klassiske og tidløse adidas bodysuits

I adidas elsker vi bodysuits. Takket være det praktiske designet, holder disse klassiske og praktiske plaggene seg på plass til enhver tid – uansett hva slags aktivitet du driver med. Du kan bruke dem i kombinasjon med det meste du har i garderoben fra før av, for eksempel bukser, tights, shorts og skjørt. Dermed kan du bruke den samme bodysuiten til en rekke ulike anledninger, noe som gjør dem til en av de mest anvendelige overdelene du har. Prøv forskjellige passformer, farger og modeller for å finne frem til de variantene som passer best for nettopp din unike stil og personlighet.

Bodysuits fra adidas til enhver anledning

Ser du etter en bodysuit til trening eller ønsker du en til hverdags? Hos adidas finner du et bredt utvalg av forskjellige varianter med ulike design og funksjoner. Hos oss kan du for eksempel få deg en lett bodysuit med en figursydd og konturert passform som følger kroppsformen din. Du får en flatterende figur med glitrende detaljer og ribbestrikket bomull, og modellen kan enkelt kombineres med så og si alt du har i garderoben din. Ser du etter en mer sporty variant? Gå for en tettsittende og kortermet bodysuit med ikoniske detaljer og et moderne design. Med 3-Stripes på ermene og Trefoil-emblemet på plaggene vil du uttrykke sporty eleganse, uansett hvor du er. Du kan også velge deg en stilig bodysuit med en feminin og vågal rygg som fremhever skuldrene på en flott måte. Velg mellom ulike farger og mønstre – eller hva med et lite utvalg av forskjellige modeller?

Hvordan vasker du bodysuits?

Siden adidas bodysuits som regel produseres i delikate og stretchy materialer, er det ekstra viktig at du følger vaskeinstruksjonene på plaggene for å unngå unødig slitasje. Bruk skånsomt vaskemiddel og unngå skyllemiddel og tromling for å forlenge levetiden ytterligere.