alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå bomberjakke

 
[2]

Tidløs, klassisk og klar med en blå bomberjakke

Den tidløse bomberjakken er i spissen av ikoniske plagg, og med en lang karriere bak seg kan man kan trygt si at den velkjente jakkemodellen er her for å bli. Med den tidløse og klassiske utformingen, samt nye oppdateringer i farge og valg av tekstiler, får du en perfekt kombinasjon av nytt og klassisk med en blå bomberjakke. Jakkene er skapt for å holde deg både varm og komfortabel i behagelig resirkulert polyester og godt fôr. Eller gå for en slitesterk, vannavstøtende og dunfôret bomberjakke. Valget er ditt. Uansett hvilken du velger er form, snitt og materialvalg på topp. For deg som ønsker å gjøre jakken enda mer eksklusiv og unik kan et brodert emblem på brystet være et godt alternativ.

Hold varmen før kamp, eller nyt dagen i byen

Om du behøver en bomberjakke til tribunen, eller når du selv spiller, er en blå bomberjakke en klassiker for fotballspilleren. Komforten, og den lette bevegelsesfriheten og passformen gjør bomberjakken til det perfekte yttertøyet for den som venter på avspark. ?Den samme kvalitetene i form og funksjonalitet gjør at blå bomberjakker også passer egner seg perfekt til både fjelltur og byliv. Pakk den ned i ryggsekken og ta den på deg når du trenger litt ekstra varme på toppen. Eller bruk den på en kjølig dag på byen. Uansett hvor du er vil snittet, smarte glidelåslommer, og glidelåslukking gjøre jakken til en god hjelper i din sporty hverdag.

For en tidløs, sporty stil der du er

Med slitesterke materialer som er lette å vaske, god komfort og et tidløst utseende er disse jakkene nærmest uslåelige. ?Med de ulike logoene, den tidløse formen, og den oppdaterte blå fargen vil du fort finne en ny favorittjakke i adidas sitt utvalg av blå bomberjakker. Det er komfort i enhver detalj, og smarte løsninger på enhver utfordring. Med full bevegelsesfrihet, løsninger for både varme og kjølige dager, samt en stil for ditt uttrykk og en kvalitet som tilfredsstiller dine behov i en aktiv hverdag, er du klar for det meste.