alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite bomberjakker

 
[2]

Minneverdige øyeblikk i hvite bomberjakker

Du er alltid i bevegelse, og livet raser forbi i samme fart. Med hvite bomberjakker fra adidas er du kledd for å tillate deg å stoppe opp på veien, og virkelig nyte livet der du er, i øyeblikket. Med en bomberjakke fra adidas kan du faktisk være i farta på en avslappet måte. En slik passform lar deg også enkelt tre jakken over ethvert antrekk, så du kan bevege deg ut, opp og fram. Mesh-fôr, hel glidelås med høy krage og ribbestrikkede mansjetter og kant holder deg komfortabel gjennom en rekke aktiviteter og under vindfulle og skiftende forhold, så du kan skape minneverdige øyeblikk i komfort, enten det er på trening eller gjennom hverdagen.

Helomvending for raskere ytelse

Hos adidas kan du finne hvite bomberjakker som er vendbare, så du får to jakker i en og kan lett snu jakken din til å passe den aktiviteten som ligger rett foran deg, raskt og enkelt. En jakke med lommer lar deg ta med deg det viktigste av verdisaker og eiendeler uten å måtte drasse på sekk eller vesker, så du kan være sikker på at du har alt du trenger på ett sted. Hvite bomberjakker passer like godt når du beveger deg gjennom byens gater som når du mestrer dagens treningsøkt, og uansett når du tyr til denne typen jakke så vil du ose av stil og selvsikkerhet.

Bærekraftig stil

Med bærekraftige materialer, som resirkulert polyester, får du mer miljøvennlige alternativer uten å måtte gå på kompromiss med din personlige stil. Resirkulering sparer ressurser og reduserer utslipp, og med klær laget med slike materialer kan du både se bra ut, og føle deg bra. Plagg i denne typen materiale kan stort sett maskinvaskes kaldt på ekstra skånsomt program og kan behandles med kaldt strykejern, men bør ikke tørketromles.