alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Oransje bukser

 
[5]

Ta garderoben til nye høyder med friske og stilrene oransje bukser

Noen ganger ønsker du å bruke klær som er ekstra synlige i bybildet og som vekker oppmerksomhet. De stilige oransje buksene fra adidas lyser opp gatebildet med sin friske farge. Hva med en joggebukse i en lekker oransjefarge og stilige detaljer? Eller en klassisk treningsbukse med ikoniske adidas-detaljer og hvite striper for en kul vintagelook? Våre oransje bukser kommer for eksempel i et superkomfortabelt fleece-materiale som er basert på en blanding av bomull og resirkulert polyester. Med store passepoilerte lommer foran og elastiske mansjetter får du en stilfull silhuett og klassisk profil, samtidig som at en slank passform sørger for tidløs eleganse.

Kombiner det beste fra urban mote med praktiske løsninger

En bukse fra adidas betyr alltid smarte løsninger og fine detaljer, og våre oransje bukser er intet unntak. En praktisk og diskret strammesnor i livet gir deg kontroll over passformen slik at du kan tilpasse buksene etter dagsformen. Videre sørger de store passepoilerte lommene for at du har plass til alt det du trenger i løpet av en dag, enten det er nøkler, mobil eller andre nødvendigheter. De elastiske mansjettene er både praktiske og stilige, og de gir buksebena ekstra struktur og en strammere profil. Med oransje bukser fra adidas kan du få i både pose og sekk – urban mote med praktiske løsninger.

Flere måter å passe på dine ikoniske oransje bukser

Det er et par enkle ting du bør huske på når du skal vaske eller ta vare på dine oransje bukser. En viktig huskeregel er å unngå blekemidler eller rens slik at fargen ikke forringes eller svekkes. Videre bør du velge et skånsomt vaskeprogram, helst på 30 grader eller kaldere, slik at plagget ikke krymper. Hvis du skal benytte deg av tørketrommel er det ikke anbefalt å ha på høy varme, ettersom det kan skade plaggets struktur.