alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bukser · Stripete

 
[115]
1 / 3
Sideav 3

Se nye linjer med stripete bukser

Mønstre har mye å si og spiller en stor rolle i både det vi har på oss og for det uttrykket vi velger å kommunisere med plaggene. Enten det er enkle eller forseggjorte mønstre, fargerike eller monokrome, har de innvirkning. Det er kanskje ikke alltid så enkelt å inkludere nettopp det i buksene, men med stripete bukser fra adidas kan du i alle fall gi det hele en ny vri og en litt annen følelse enn de ensfargede du kanskje er vant med. Smale striper, brede striper, avbrutte striper og skråstilte – hva med pinstripes eller nålestriper, som på en klassisk dress? Kombinasjonene er mange, og det er bare du som kan ta avgjørelsen om hva som er best for deg og stilbildet ditt. Stripete bukser fra adidas kommer kanskje med en liten ekstra betydning, siden de 3-Stripes som kjennetegner merket har hatt mye å si. 3-Stripes og ånden merket står, for blir tydelig når du kler deg i tidsriktig sportsmote i buksene med striper fra disse kolleksjonene.

Energi, teknologi og drivkraft med striper

Teknologi og energi kan hente frem det beste i oss, så lenge vi lar de tingene jobbe i samme retning som vi vil bevege oss i. Ny innovasjon har gjort at mange av plaggene fra adidas lages med en stadig økende andel resirkulerte og miljøvennlige materialer, sånn at du har valgmulighetene du trenger for å holde samvittigheten på plass i tillegg til bare stilen. Primeknit, Primeblue, og plast hentet fra kystområder og strender er bare noen av teknologiene og teknikkene som gjør at plagg fra adidas er på et litt annet nivå enn mange andre, og du som har funnet veien til utvalget av stripete bukser, kan velge med god samvittighet. Enten du skal løpe, en tur på treningssenteret, ut i skogen eller bare på byen, finnes det bukser for deg fra adidas, både med og uten striper.