alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts til cross trening

 
[3]

Tren hardt i shorts til cross trening

Det er veldig greit å ha godt utstyr til en skikkelig god treningsøkt. Særlig til en økt med cross trening. Her er det nemlig viktig å få trent og brukt de forskjellige muskelgruppene i kroppen til du virkelig svetter. adidas har shorts til cross trening laget av fukttransporterende materiale som holder deg tørr gjennom hele økten, selv gjennom en skikkelig hard cross treningsøkt. Du kan trene målrettet uten å bli forstyrret av svette, fordi pustende materialer som for eksempel mesh-malje ventilerer og adidas sin egen teknikk trekker svetten bort fra huden din. Dermed holder du deg tørr gjennom hele den harde treningsøkten.

Elastisk cross training shorts

Shorts til cross trening holder deg ikke bare tørr gjennom en hard treningsøkt, den er i tillegg elastisk, slik at du får friheten til å bevege deg godt, få inn teknikken og gjøre øvelsene riktig. Materialene i shortsen er vevd på en slik måte at de tåler bevegelse godt. Bare velg en størrelse som passer deg og shortsen vil følge bevegelsene dine slik at du nesten ikke vil merke at du har den på deg. Noen av shortsene er også laget av så lette materialer at de nesten kjennes som luft mot huden. Dermed blir shortsen en soleklar venn gjennom hele treningsøkten.

Kompresjon støtter musklaturen

Noen ganger trenger muskulaturen enda mer støtte under en hard treningsøkt. Vi har tightser og andre tettsittende shortser med en lett innebygd kompresjon som støtter opp om muskulaturen mens du trener. Den vil holde seg på plass, gi støtte og er fukttransporterende. Når den sitter såpass stramt på, vil det kjennes som en god støtte til treningen og gi en slags fjæring under øvelsene. Det lette presset som en kompresjon gir under treningen, kan lett løfte treningsøkten din til et litt høyere nivå og få deg til å yte mer.