alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Forum

 
[48]
For den moderne sneakerhead, med full sportslig inspirasjon og designelementer som får moteløven til å dåne. adidas Forum er for deg som lever for innovativ fashion, med dype vintage røtter.
Forum Low Sko SvartForum Low Sko Svart

Forum Low Sko

Originals

Forum og selvutfoldelse går hånd i hånd

Et Forum er et sted hvor likesinnede kan komme sammen og uttrykke og utfolde seg selv, dele ideer og hamstre informasjon og inspirasjon fra hverandre, alt med et felles startpunkt. Det er nettopp det adidas Forum tar sikte på å gjøre også. Det kan ligge mye kraft i en sko, og et tilsynelatende enkelt plagg kan skape kulturelle bånd gjennom felles stiluttrykk. Forum bringer mennesker sammen.

Vær deg selv med Forum fra adidas

Denne sportslige Forum-skoen passer like godt til joggedressen som til jeansene, og for en ekstra personlig vri kan du jammen ta dem på sammen med finstasen også – enten det er en formsydd dress eller en lett og feminin kjole. Forum fra adidas lar deg virkelig sette ditt personlige preg på antrekket, og alltid bevare den stilikoniske looken du elsker.

Ikke bare stil, men også komfort

Disse ikoniske skoene er ikke bare designet med stil i tankene. Her får du også innovative løsninger som gir deg komfort og ytelse, hverdagen igjennom. Med en opprinnelse i basketballkulturen er denne skoen spesialdesignet for sportslig ytelse, noe du kan nyte godt av både om du driver med idrett og om du går gjennom dagen i byens travle gater. Skoene er designet for å minske beinutmattelse når du løper, perfekte for både basketballbanen og travle hverdager ellers. Skoen er også designet for å gi støtte til ankelen, noe travle føtter i bevegelse kan sette stor pris på. Her får du altså fottøy som lar deg holde deg på beina og holde det gående time etter time, dag etter dag, selvfølgelig i selvsikker og komfortabel stil.