alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere med glidelås · Menn

 
[65]
Y-3 Vindjakke SvartY-3 Vindjakke Svart

Y-3 Vindjakke

Y-3

1 / 2
Sideav 2

Form og funksjon? med en hettegenser med glidelås for menn

En hettegenser med glidelås for menn lar deg ta del i den nå klassiske erfaringen av å kombinere røff kvalitet med atletisk ytelse, alt pakket inn i komforten bare en riktig passende hoodie med glidelås gir deg. Den lette åpningen og lukkingen lar deg samtidig fort skifte av og på hettegenseren, eller hettejakka, slik at du kan holde deg varm mellom øktene. Er du ekstra smart kan en genser med glidelås hjelpe deg å nå optimal temperatur raskere under oppvarmingen, og i vårt utvalg av hettegenser med glidelås finner du mange hoodies som er ment å ha plass til tøy under og slik fungere som det ytterste laget for å stenge verden ute og holde deg klar. Du kan også velge en hettegenser (med glidelås) som benytter seg av fuktkontrollerende AEROREADY for å holde deg tørr, og flere av hettejakkene lar deg tilpasse noe med strikkjustering.Naturligvis har vi her den klassiske mer baggy stilen også. Vær atletisk, og klar for utfordringer, mens du holder deg og ditt uttrykk på topp.

Gode løsninger med atletisk stil og resirkulerte materialer

Å være komfortabel og atletisk tar seg alltid ut, med en hettegenser med glidelås fra adidas prydet med Trefoil eller 3-Stripes kan du ta med deg den atletiske looken ut på gata. I vårt? utvalg av hettegensere med glidelås finner du flere som også lar deg føle deg ekstra god, ettersom de er laget av resirkulerte materialer, eller har et blandingsmateriale hvor resirkulert polyester ikke bare sørger for slitesterkhet, men også naturvennlighet.

Mote og sport møtes

Ved siden av de typiske atletiske trekkene og løsningene, har adidas også en rekke hettegensere med glidelås for menn som tar seg ut med en fresh look og kule trykk. Om det er for en avslappet dag i gata eller oppvarming før kampen, finner du din hettegenser her. ?