alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skalljakker og hybridjakker

 
[44]

Kom deg ut i all slags vær med knalltøffe hybridjakker og skalljakker

Dette er jakkene for deg som ønsker å yte ditt beste på kamp og trening, enten det er sol eller regn den dagen. Vi har hybridjakker og skalljakker som er produsert for å holde deg tørr og beskytter deg mot vind, samtidig som pustende, fukttransporterende materialer sørger for at komforten er godt ivaretatt. Du finner alt fra funksjonelle fotballregnjakker til behagelige hettejakker i bomull her hos oss. Mange av de vannavisende modellene har et innvendig mesh-fôr som bidrar til bedre luftgjennomstrømning. Du holder deg dermed tørr innenfra og ut, samtidig som vannavstøtende materialer holder deg tørr utenfra og inn. Kule detaljer som 3-Stripes og Trefoil-emblem fremhever en sporty og urban stil, og du kan dermed se bra ut og yte godt på trening på én og samme tid.

Myke hybridjakker som passer til både trening og fritid

Deilige, myke hybridjakker i polyester er skapt for å raskt fjerne svette, samtidig som plagget føles løst og behagelig ut rundt kroppen. Disse jakkene kan derfor brukes både på fotballtrening i kjølig vær og sammen med jeans for å skape en sporty look på fritiden. Praktiske glidelåser gjør at du kan ta av og på jakkene i en fei, noe som er spesielt praktisk når du holder et høyt tempo på trening og ikke vil ta pause for å dulle med klærne dine.

Treningsjakkene fås i mange fargevarianter

Det er enkelt å finne noe som matcher stilen din når du velger hybridjakker og skalljakker fra adidas. Du kan velge mellom nøytrale, klassiske farger som svart og hvitt, eller du kan gå for mer fargesterke varianter med mønster for å skape kontraster og spenning i antrekket ditt. Det er ingen grunn til at du ikke kan fremheve en edgy, urban stil på både trening og på fritid. Mange av plaggene fra adidas kan enkelt styles begivenheter både på og utenfor fotballbanen.