alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Grå jakker til menn

 
[30]

Grå jakker til menn for grå og kalde dager

Enhver garderobe trenger en pålitelig jakke, særlig her oppe i nord. En grå jakke for menn fra adidas er nettopp dette pålitelige plagget. Vind-  og vannavstøtende ytre overflater i polyester og vattering av dun holder deg tørr, varm og komfortabel selv på de gråeste, hustrigste dager, så du slipper å holde deg innendørs når kroppen vil komme seg ut. En smal passform forsikrer deg bevegelighet slik at du kan nyte en tur i kjølige omgivelser uten problem. Slitesterke materialer lar deg ta fatt på alle mulige slags aktiviteter uten å måtte tenke på om jakken din tåler det. For ekstra vindfulle dager kan du gå for en jakke i anorakk-stil, og få med deg alt du trenger i en av de mange lommene du har til disposisjon. Stående krager og elastiske mansjetter og kant gir deg god beskyttelse fra vind og vær. Oxford-stoff i 100 % bomull holder deg komfortabel, mens en grå jakke for menn i enkeltvevet polyester holder deg tørr, hele utflukten igjennom. Velg deg en lett jakke for tunge økter, og få maks ut av treningen din.

Et nøytralt tilskudd for elevert stil

En grå jakke for menn kan komplementere ethvert antrekk i enhver garderobe. Klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoer er detaljer som gir deg selvsikkerheten du fortjener til å ta fatt på både trening og hverdag uten å nøle. Enten du trenger en jakke til høyintensive økter eller til en runde rundt i byen, så har vi et godt utvalg du kan velge fra. Ikke la feil yttertøy være det som hindrer deg fra å leve ditt beste liv utendørs, uansett vær- og vindforhold. Velg deg en grå jakke for menn fra adidas og vær klar til å ta fatt på nye utendørseventyr i stil du kan stole på.