alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønn parkas

 
[4]

Tørr, varm og stilig i en grønn parkas

Ta på deg en stilig grønn parkas som holder deg varm og tørr i all slags vær. Enten du skal være ute hele dagen, sprade på byen eller bare til og fra jobben, tar en grønn adidas parkas dagen til et høyere nivå. Av et materiale som tåler det skiftende, norske været og med isolerte sømmer, vil du kunne gå tørr gjennom hele dagen og dermed kunne fokusere på det du vil. Laget av et vannavstøtende materiale som beskytter deg mot både vind og regn. Snittet gjør at de grønne parkasene passer nærmest til alt og til alle anledninger, og den klassiske bystilen passer like godt på fjellet som på bytur.

Detaljer gjør hele forskjellen

Jakker og parkaser fra adidas er designet for å gjøre livet ditt enklere. Bare nettopp i de praktiske detaljene ligger det smarte tanker bak. Se på modeller med varme hetter som kan trekkes over hodet når vinden tar tak. Vil du ikke ha en modell med hette på, så har vi jakker og parkaser med høy hals som beskytter nakken mot isende vind. Glidelåser på lommene som holder tingene tørre i lommene når det regner og sidelommer som du kan grave hendene inn i for å ikke bli kald. Og for deg som elsker musikk eller podkaster, vil du elske at jakkene og parkasene har innebygde ganger der du kan tre ledningene til hodetelefonene dine gjennom og dermed beskytte telefonen i en innerlomme.

Form din egen stil

Enten du foretrekker en grønn jakke eller en grønn parkas, er det viktig at du finner den riktige størrelsen som passer til deg. Vi har størrelser helt nede i 2xs og opp til 3xl i forskjellige lengder, så dersom du følger størrelsesguiden så skal det være enkelt å finne en lekker favoritt som passer akkurat til deg.