alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte jakker

 
[12]

Sporty og moderne stil: Svarte jakker fra adidas

Det er få andre plagg som sklir så uanstrengt inn i enhver garderobe som det svarte jakker gjør. Dette plagget passer til omtrent alle anledninger. Svart er en farge som er enkel å style og kan brukes i de aller fleste fargekombinasjoner. En svart jakke er derfor et sikkert valg for deg som vil ha en allsidig regnjakke, dunjakke, treningsjakke eller en annen type jakke. Du finner det aller meste her hos oss, enten du vil ha en svart parkas eller en fleecejakke. Det første du må ta stilling til er derfor hva du vil bruke jakken til. Hverdagslige svarte regnjakker fra adidas er allsidige i bruk. En skalljakke er den perfekt allround-jakken. Om vinteren kan du bruke den i skiløypen med gode ull- og fleeceklær under, samtidig som du kan bruke den samme jakken ellers i året når du skal til og fra jobb. Du regulerer bruken simpelthen ved å justere hva du har under jakken.

Hold deg varm med svarte vinterjakker

Du finner også svarte jakker for kvinner og menn her hos adidas som er beregnet for spesifikke årstider. En svart vind- og vanntett parkas i deilig dun er et godt eksempel på dette. Velg gjerne en modell i hel lengde for ekstra beskyttelse. Mange av disse jakkene fås med falsk pels på kragen som du kan ta av og på etter eget ønske. Jakkene er sporty, samtidig som de er elegante nok til at du kan style dem opp ved behov. Våre svarte vinterjakker fås med praktiske egenskaper som lommer med uttak til ledninger, og du trenger derfor ikke å fikle med besværlige kabler når du skal lytte til musikk. Se etter modeller med høy krage inne i hetten for å få ekstra beskyttelse når det er rufsete vær.