alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jumpsuits og bodysuits til dame

 
[25]
RUMPER HvitRUMPER Hvit

RUMPER

Damer Originals

Sporty og rålekre jumpsuits og bodysuits til dame

Det er ingen tvil om at adidas kan kunsten med å kombinere urbane og edgy moteplagg med høytytende og avanserte egenskaper. Dette kommer spesielt godt til syne i kolleksjonene med bodysuits for damer. Fra sporty bodysuits som takler intense treningsøkter, til løse, lette jumpsuits som ser fantastiske ut når du skal ut med venner, her finner du nøyaktig det du trenger til både fritid og trening. Det beste av alt er at flesteparten av plaggene kan mikses og matches med øvrige plagg i garderoben din for at du enkelt skal kunne uttrykke din særegne, autentiske stil.

Kule jumpsuits for damer med god smak

Ikke bare skal treningsklærne dine ha avanserte egenskaper som løfter prestasjonsnivået ditt til nye høyder, men det er også viktig at plaggene sitter godt og ser stilfulle ut. Det er derfor jumpsuits og bodysuits til dame produseres ved hjelp av pustende, behagelige og fukttransporterende materialer som for eksempel trikot (elastan og polyester) og bomull. Du kan velge mellom modeller med justerbare spagettistropper eller varianter med ermer og skuldre. Bodysuits fra adidas er laget for sporty kvinner som trenger plagg som sitter godt gjennom hele kampen eller treningsøkten. Detaljer som 3-Stripes og Trefoil-emblem fullfører den ikoniske adidas-stilen.

Bodysuits som passer like godt på fritid som på trening

Mesteparten av modellene kan brukes også på fritiden ved å justere tilbehøret. En sporty body kan for eksempel justeres til et hett og trendy plagg ved å bruke den med skjørt, boots og en caps på hodet. Du kan også få jumpsuits som er spesielt utviklet for bruk utenfor treningsstudioet, enten det er snakk om turtøy til fjellet eller noe trendy og kult som du kan bruke neste gang du skal til byen. Du finner både bodysuits og jumpsuits her i alle mulige farger og fasonger, slik at du enkelt kan velge noe som passer for både ditt bruksbehov og din kroppstype.