alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Media og mobiltilbehør til herre

 
[52]
1 / 2
Sideav 2

Media- og mobiltilbehør til menn

Ute etter stilige deksler eller kanskje mobilholdere til løping og annen trening? Du finner et stort utvalg av media- og mobiltilbehør til menn i nettbutikken. Se om du finner noe som passer din stil og personlighet.

Media- og mobiltilbehør til menn: mobildeksler

Gi smarttelefonen din et stilig og atletisk uttrykk med mobildeksler fra adidas. Velg mellom en rekke ulike design og fargekombinasjoner, slik at du får et lekent samspill med personligheten din og kan uttrykke stilen din samtidig som du beskytter telefonen din mot skader, støt og slitasje. Du finner deksler med en hard, slitesterk bakplate med forsterkning laget av myk, fleksibel TPU, eller deksler helstøpt i myk TPU. Du finner også kortholderdeksler med plass til kortene dine – så har du alt på samme sted!

Media- og mobiltilbehør til menn: Mobilholdere og sportsarmbånd

Med et lett sportsarmbånd til mobilen kan du holde telefonen trygg og sikker mens du trener. Slik kan du enkelt høre på musikk eller bare ha telefonen tett på kroppen, samtidig som du vet nøyaktig hvor du har den til enhver tid (og at du ikke har mistet den underveis!). Sportsarmbåndene og mobilholderne har en elastisk, strikket stropp med justerbar lukking og en sømløs design, som sikrer komfort og bevegelsesfrihet, samt enkel tilgang til alle funksjoner på telefonen din. Se gjerne også etter et sportsarmbånd med refleksdetaljer for økt sikkerhet under mørke forhold eller løping langs vei.