alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

NMD i hvit

 
[24]

For en ellers formell hverdag med stilige NMD i hvit

Er det noe som adidas er kjent for, er det nemlig sko. Utrolige adidas NMD i hvit byr på sko for en moderne livsstil som er laget med banebrytende høyteknologiske egenskaper. adidas sitt bakteppe har år med å designe moderne og teknologiske sportsklær til hverdag og trening. Skoene er designet med tett mesh i overflaten, mens yttersålen er av gummi. Når du går med skoene, vil du kjenne på den fjærlette dempingen som følge av dette. Den sokkelignende passformen gjør at det kjennes ut som om du tar på deg en strømpe, når du tar på deg skoene. Noe som også tyder på at de holder seg like godt på føttene dine gjennom dagen.

adidas NMD i hvit for en moderne livsstil

Hva er det som får NMD i hvit til å skille seg ut fra andre sko? Først av alt så er hvite sko perfekt for den moderne livsstilen som kombinerer sport og mote. Denne kombinasjonen resulterer i komfortable joggesko som også passer som finsko til dressbuksen for et dristigere uttrykk. For det andre så passer jo hvit som er ganske nøytralt, med andre farger som du ellers har av antrekk. Stretchmateriale rundt anklene, gjør at du enkelt kan tråkke ned i skoene.

Innovativt utviklet med tanke på bevegelse

Det er ingen tvil om at NMD i hvit er designet på bakgrunn av god bevegelighet. Overdelen byr på nye nivåer med fleksibiltet, stabilitet og styrke med dens mellomsåler. Disse har noe av det mest responsive når det kommer til demping. Det leverer energiutbytte for resten av dagen din. Skoene er så og si designet for en livsstil uten grenser. Skoene regnes som flotte bysko med demping som derfor gjør dem perfekte å traske rundt i uten å få vondt i føttene.