alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

NMD

 
[74]
I NMD får du adidas-sko som yter. Føl komforten og utforsk verden med stil og atletisk glede. Her kan du se gjennom alle de ulike modellene og velge paret som best passer din stil.
NMD_V3 J GrønnNMD_V3 J Grønn

NMD_V3 J

Barn Originals

NMD_V3 SvartNMD_V3 Svart

NMD_V3

Menn Originals

1 / 2
Sideav 2

adidas NMD – en dame og herreklassiker

adidas NMD er resultatet av å lage en retroinspirert joggesko for fremtiden. Disse populære skoene finnes til herre, dame og barn, i en rekke ulike fasonger og farger. Her er det bare å velge og vrake for å finne modellen som passer best til deg. Det er bare å søke opp NMD hvit, eller kanskje heller NMD svart for din personlige stil. Alt med den rette retrolooken og de moderne materialene og teknologien som gjør at nomaden våkner til livs og vil ut og vandre. Dette er designlinjen som har hentet fra fortiden, med mange ideer som har spunnet inn i en rent legendarisk serie.

adidas-skoene NMD er her for din glede

Skjønt det er retro, så er innholdet i skoene så moderne som du får det. Velg mellom blant annet NMD CS1 og NMD R1, for små eller store. Uansett får du det siste av løpeteknologi i sålen og en passform lik en sokk, der de innovative løsningene sørger for din komfort og at føttene dine har det beste av forhold. Hele dagen. Alt i en rekke fargeutførelser for stil og glede.

Det er mer enn bare sko

adidas NMD har forgrenet seg til mer enn bare sko. Med NMD-klær som stadig utvikler seg har den rette kombinasjonen av retrostil og moderne teknologi og søm nådd antrekket for nomaden. I tråd med det dynamiske tilbudet til NMD ​​utnytter de førsteklasses materialer med moderne passform for å skape klær som taler til bevegelsen. Kombiner de klassiske adidas NMD i svart med den rette jakka, og sett ut i gatene.