alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

NMD sko

 
[93]
1 / 2
Sideav 2

Tidløse og klassiske NMD sko fra adidas

Da adidas-designer Nic Galway fikk i oppgave å lage en retroinspirert joggesko, ba han teamet sitt om å gå til arkivene, studere skoene og deretter legge dem tilbake i arkivene. Han ville at de skulle designe sko etter hva de kunne huske. Det de ikke husket, var ikke viktig. Dette førte til at tre ikoniske sko fra 80-tallet ble tilført moderne teknologi og innovasjon, og dermed fikk vi adidas NMD sko. Disse populære skoene finnes til herre, dame og barn i en rekke ulike fasonger og farger. Her er det bare å velge og vrake for å finne modellen som passer best til deg!

Funksjon inspirerer form

Selv om adidas ønsket å lage en sko som var inspirert av 80-tallet, ønsket de samtidig å lage noe nyskapende og innovativt. Derfor integrerte de løpeteknologien sin til skoens såle for responsiv komfort, i tillegg til en sokkelignende passform på overdelen for behagelig støtte. Hver del av adidas NMD sko har en viktig funksjon, og denne ypperlige skoen gir deg det beste av det beste innen funksjonelle joggesko. De klassiske hvite NMD-joggeskoene er svært populære, men du kan også ta det et steg videre og velge en modell med en fargerik såle. Alternativt kan du gå for en knallrød variant for å skille deg litt ut i mengden og uttrykke både stil og modighet.

Hvorfor bør du velge NMD?

Den nyskapende teknologien og praktiske funksjonene til adidas NMD sko er grunn nok i seg selv til å velge dem. De er komfortable hele dagen og kan brukes til både trening og til hverdags. Disse urbane og lette skoene gjør at du kan utforske gater, krysse grenser og dra hvor som helst, samtidig som du tar vare på føttene dine. I tillegg er de stilige og moteriktige, og de kan kombineres med ulike plagg til forskjellige anledninger.