alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

NMD for dame

 
[48]

Det klassiske og moderne møtes i adidas NMD for dame

Med adidas NMD for dame har adidas hentet inspirasjon fra arkivet og kombinerer klassiske designfavoritter med nye teknologier og materialer. Du ser kanskje noen likhetstrekk med de populære modellene Boston Super og Micropacer? Dette var skoene alle ville ha på 80-tallet, og med adidas NMD for dame har adidas foreviget det legendariske tiåret. Er det noe adidas virkelig kan, så er det å skape tidløse design, men vi jobber samtidig kontinuerlig med å forbedre teknologien og skreddersy skoene etter en moderne livsstil og garderobe.

Enestående stil og komfort dagen lang

Med adidas NMD har vi hentet inspirasjon fra sportsskoenes design og teknologi og tilpasset dem til en trendy og komfortabel hverdagsstil. Mellomsåle med Boost-teknologi gir fantastisk responsiv demping, og en pustende overdel med enestående elastikk føles superkomfortabel på foten. adidas NMD for dame kommer også med praktiske slip-on-varianter, og disse lisseløse skoene med overdel i adidas Primeknit av tekstil sørger for at skoene er myke og deilige rundt foten og puster godt. En OrthoLite®-innleggssåle gir dessuten enda bedre komfort og god ytelse, slik at du alltid kan være ett skritt foran. Med yttersåle av gummi er du sikret godt grep, slik at du kan spankulere gatelangs med selvtilliten på topp. Mellomsålepluggene er en selvfølge på alle modellene og er NMD-skoenes ultimate kjennemerke.

Bredt utvalg av adidas NMD

Fordi adidas NMD er en så ikonisk og populær sko, har vi selvfølgelig sørget for at du har et fantastisk stort utvalg av farger og stiler å velge mellom. Her finner du enkle og nøytrale farger som passer med de aller fleste antrekk så vel som iøynefallende modeller med freshe farger og stilige detaljer. Kanskje skimrende design eller en metallisk såle er noe for deg? Vi har til og med modeller med Star Wars™-tema, og disse er et resultat av et samarbeid med Disney. Skoene oser av girl power med Prinsesse Leia eller Ray på pløsen.