alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

NMD · Menn

 
[34]
NMD_V3 SvartNMD_V3 Svart

NMD_V3

Menn Originals

NMD_V3 Sko HvitNMD_V3 Sko Hvit

NMD_V3 Sko

Originals

NMD_G1 Sko BrunNMD_G1 Sko Brun

NMD_G1 Sko

Originals

NMD_V3 Sko GråNMD_V3 Sko Grå

NMD_V3 Sko

Originals

NMD_R1 Sko SvartNMD_R1 Sko Svart

NMD_R1 Sko

Originals

Supersmarte NMD-sko for herre

NMD-serien er som skapt for urbane mennesker og turgåere og finnes i et bredt utvalg farger, størrelser og prisklasser. Den ikoniske skoen kommer nå med flere oppdateringer, og resultatet er enda mykere såler og et steg så lett at det føles som om man går på skyer. Skoens unike, pustende egenskaper og tekstilmateriale gjør at den egner seg både som sportswear og streetwear.

Klasse og kvalitet

Man kan vel ikke unngå å la seg begeistre av denne skoens originale design? Originalitet er ikke alltid det samme som kvalitet, men her får man faktisk i både pose og sekk. NMD menn er en solid kombinasjon av klasse og design med et utvalg som passer din personlige smak. Enkelte modeller er for eksempel relativt ensfarget. Andre byr på flere forskjellige nedtonede farger og nyanser med fading, teknisk sveiset 3-Stripes og er utført med spettet motiv i forskjellige stilige varianter. Eller hva med neonlys eller cyberpunk-vibber? Det er iallfall ikke snakk om å skjule denne fargeklatten under dongeribuksen, den har snarere alt å vinne på å stilles til alles skue med en fresh shorts eller et kort skjørt.

Nyskapende og moderne teknologi

NMD herre er den perfekte skoen for de av oss som bor i by, og er som skapt til ujevne fortau og travle handlegater. Dette er takket være den løpeinspirerte teknologien som har tatt store fremskritt de siste årene. adidas videreutvikler dempingen fra forrige generasjon i NMD-serien og serverer her sin karakteristiske Boost-mellomsåle med den mest responsive støtdempingen de har laget så langt. Kombinert med en yttersåle i forsterket gummi, kan du heretter forflytte deg med enda mer komfort enn tidligere uten å senke farten. Legg til en overdel i strikket tekstil og at den kommer med fôr som beskytter mot kulde, så har man den perfekte, urbane skoen.