alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på adidas NMD

 
[84]
NMD_R1 Sko BlåNMD_R1 Sko Blå

NMD_R1 Sko

Originals

NMD_R1 HvitNMD_R1 Hvit

NMD_R1

Menn Originals

NMD_V3 J GrønnNMD_V3 J Grønn

NMD_V3 J

Barn Originals

1 / 2
Sideav 2

Overlegen komfort til overkommelige priser i salget på adidas NMD

Finn det perfekte uttrykket mellom et retro utseende, den siste teknologien og de beste skoprisene i dette utvalget av NMD-stiler til reduserte priser. I salget på adidas NMD finner du lekne, sporty farger. Tilgjengelig i store variasjoner av farger og fargekombinasjoner fra helt nøytrale som passer til de fleste antrekk, til de mer fargerike og stilige design som sikrer at skoene dine får all oppmerksomheten, finner du stiler som passer både til menn og kvinner. Salget på adidas NMD har også barnestørrelser slik at du kan sikre den aller beste komforten til føtter som vokser.

Optimal støtte til foten med outlet på adidas NMD

Når det kommer til komfort i sko, skal du ikke satse på flaks, men for å virkelig beskytte føttene dine må du velge bare det beste. Nettopp slik som det dette outlet på adidas NMD tilbyr. Hvert eneste par er utstyrt med de beste teknologiene, først og fremst med bruken av en solid yttersåle av gummi som vil gi deg selvtilliten til å ta det neste steget, takket være den solide bakkekontakten du får gjennom det gode grepet. Inni har vi brukt en lettvekts såle av EVA-materiale som gir deg den dempingen du trenger for en god komfort, mens en midtsåle med spenst har den responsive karakteristikken og kan gi tilbake all den energien som du legger i den. Derfor vil en outlet på adidas NMD la deg gjøre det meste ut av hver bevegelse.

NMD er laget for å brukes

Outlet på adidas NMD lar deg velge et par som er utstyrt med detaljer som gjør treningen din lettere. Med en overflate av strikket materiale vil skoen puste og med fleksibilitet, et lissesystem som lar deg kontrollere passformen, og et innlegg bak hælen som gjør det lettere for deg å ta av og på skoene. Og vil du ha et par som du kan ha på deg på regntunge dager, se etter joggesko utstyrt med et beskyttende lag.