alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Store størrelser

 
[152]
1 / 4
Sideav 4

Bredt utvalg av klær i store størrelser

Tidligere var det ikke så enkelt å få tak i klær i store størrelser, men dette er heldigvis ikke tilfelle nå. adidas har plus size-klær i mange ulike varianter, og vi ønsker at damer i alle slags størrelser og med alle slags kroppsformer skal føle seg fine og komfortable. Sett pris på de flotte kvinnelige formene dine og fremhev dem, samtidig som du kan skjule problemsoner som du ikke er så fornøyd med. Oppgrader treningsgarderoben din med stilige treningsklær i plus size fra adidas eller velg deg ut de basisplaggene som du trenger. I tillegg finner du sporty kjoler i store størrelser som passer perfekt på varme sommerdager.

Vær komfortabel med deg selv

Alle kvinner er vakre på sin egen måte, og man skal sette pris på og elske sin egen kropp. For å føle seg komfortabel er det viktig å ha klær som fremhever de sidene man er fornøyd med, samt skjuler de sidene man ikke ønsker å vise frem. Samtidig skal klærne være komfortable og stilige. Alt dette finner du i adidas plus size-kolleksjon. Enten du er en kreativ type som elsker farger og iøynefallende tilbehør eller du liker en klassisk, feminin og smakfull stil som utstråler eleganse, finnes det klær i store størrelser for deg. 

Sport er for alle!

For mange er terskelen for å begynne med trening høy. Men det er ikke slik at treningssentre og løpestier er forbeholdt veltrente og sylslanke mennesker. Sport er for absolutt alle, og riktig sportsklær kan hjelpe med å senke terskelen for å komme i gang. Velg flatterende og formende treningstights i plus size som gir støtte på alle de rette stedene, og kombiner den med en god trenings-BH og en pustende topp. Snør på deg et par gode joggesko, så er du klar for å komme deg over dørterskelen!