alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde herreshorts

 
[16]

Skill deg ut og vær klar med røde herreshorts

Røde shorts til herre stiller i en klasse for seg. Om det så er til fotball, basketball, eller løping: Med den rette bevegeligheten, lette materialer som puster og transporterer fuktighet, samt mesh- paneler på strategiske steder for å sørge for luftgjennomstrømming, er du allerede sikret en uslåelig komfort til både hverdags og til atletisk utfoldelse. Den perfekte rødfargen får frem både selvtillit og mot.

Møt alle utfordringer 

Med den rette passformen, behagelige tekstiler og luftighet er du klar for å yte ekstra hardt over tid. Med lett egenvekt takket være materialvalget, og den fulle bevegelsesfriheten er enhver idrett lettere å gjennomføre. Være seg å drible gjennom motstanderlaget, eller jogge enda litt lengre. Røde herreshorts fra adidas hjelper deg på veien, og det med en bestemt stil i fargevalget. For den som heller ønsker å slappe av hjemme kan det gjøres med god samvittighet, takket være bruken av resirkulerte materialer. Og den samme gode friheten og følelsen som hjelper deg på idrettsbanen gjør søndagen i hagen vel så behagelig. Med den ultimate rødfargen i en rød shorts for herre er du garantert å skille deg ut. Være seg på fotballbanen, eller i byen, den samme friheten i plagget og ikoniske rødfargen i stoffet gir deg selvtilitt og ekstra push.

Frihet til utfoldelse

Vis frem din beste side med røde herreshorts, og nyt den uslåelige kombinasjonen av sporty stil og den ikoniske adidas logoen. Det er ikke så viktig hvor du er, for du er uansett klar til å møte enhver utfordring med glimt i øyet med en rød shorts til herre. Fotball, jogging eller en tur i parken. Alt tas på strak arm med en shorts som gir deg friheten og selvtilliten til å gjøre det som skal gjøres, der du er og når enn du vil.