alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Oransje shorts

 
[12]

Stil og teknologi på samme side med oransje shorts

På din side, altså. Komfortable og behagelige shorts er kanskje det basisplagget vi strekker oss aller mest etter når temperaturene klatrer, og hvis du i tillegg kan få fukttransporterende teknologier som holder deg tørr og stilpoeng som matcher i ett og samme plagg, er det ikke mye som er bedre. Hos adidas har vi oransje shorts som fungerer like bra til trening som til hviledager, og som tar deg fra stranden til byen uten å blunke. Spesialutviklede funksjoner for ventilering og kjøling i de tettsittende modellene lar deg ta fatt på de mest intense treningsøkter, eller velg deg en modell med løs passform til lange dager ved bassenget.

La fargene lede deg

Du har mange verktøy på lur for å vise frem hvem du er, men plaggene du velger å ha på deg snakker kanskje aller høyest i flokken, spesielt når det er mange andre rundt deg som også vil ha sin bit av oppmerksomheten. Med oransje shorts fra adidas kan du ta stilpoengene til nye nivåer – det er ingen som kan unngå å legge merke til stilsikre shorts til både trening og fritid når de viser seg frem på denne måten. Velg den nye favoritten din med omhu.

Klassiske favoritter eller nye treningspartnere

Disse oransje shortsene er klare for både trening og hvile, sammen med andre tekniske plagg eller som en stilsikker fremheving under en overdimensjonert hettegenser, for eksempel. Finn godfølelsen i klassikere fra Originals til hviledagene, eller ta fatt på maratontreningen med oransje spesialmodeller fra Running. Selv her oppe i nord har vi lange sommerkvelder, varme sommerdager og badetemperaturer i vannet, og det kan vare i månedsvis. Oransje shorts med Primeblue og Primegreen, resirkulerte materialer og gjennomtenkt passform blir til miljøvennlige og allsidige plagg som både er enkle i bruk og enkle å ta vare på samtidig som du tar vare på miljøet.