alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hvite kjoler og skjørt

 
[23]
Tennis London Y-kjole
Team 19 Skort
Jeremy Scott Monogram Skjørt
Jeremy Scott Tee Kjole
Always Original Laced Tee Kjole
Tie Kjole
Tee Kjole
Tee Kjole
Warp Knit Golfskjørt
Printed Frill golfskjørt
Club Tennis Pleated Skjørt
Blue Version Spacer Kjole
Ruffled Skort
Tennis WC Kjole
adidas Originals x André Saraiva Tee Kjole
Frill Skjørt
3-Bar Skjørt
Ultimate365 Solid Skort

Feminine og tidløse hvite kjoler og skjørt fra adidas

Det er ingen hemmelighet at trendene skifter fort i moteverdenen, og mange synes at det er vanskelig å henge med. Imidlertid er det heldigvis også sånn at noen klassikere er og forblir klassikere, og de går ikke av moten. Hvite kjoler og skjørt er definitivt gode eksempler på plagg som aldri går av moten. De sørger for et feminint og tidløst uttrykk og kan kombineres på uendelig mange måter for å oppnå forskjellige antrekk. Uansett om du trenger inspirasjon til nye klær eller skal erstatte en gammel favoritt, så er vi sikre på at du finner det du er på jakt etter i vår nettbutikk. Hos adidas har vi en rekke ulike hvite kjoler og hvite skjørt i forskjellige størrelser.

Hvite adidas kjoler og skjørt til alle anledninger

Hos adidas har vi hvite kjoler og skjørt til alle anledninger, og takket være den tidløse stilen kan du style dem opp og ned for å få forskjellige antrekk. Du kan for eksempel velge en avslappet og løstsittende kjole laget i myk bomull for en komfortabel og stilig look. Med romslig og avslappet snitt er den like fin til en søndagslunsj som til rolige filmkvelder. Kombiner den med en olajakke og et par kule sneakers for å få det perfekte sommerantrekket. Er det et fint, hvitt skjørt du ser etter? Velg mellom ettersittende eller løse modeller i ulike lengder for å finne varianten som passer best for deg. Stapp en oversized t-skjorte opp i den for å skape et avslappet og casual uttrykk, eller kombiner skjørtet med en søt magetopp med blonder for å få en ekstra feminin look. Topp det hele med en elegant sommerhatt og en stilig skulderveske, og vipps så er du klar for en tur på stranden eller litt sightseeing i byen.