alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skjørt og Kjoler · Knelengde

 
[1]
Skjørt GulSkjørt Gul

Skjørt

Damer Originals

Frisk opp treningsgarderoben med moteriktige skjørt og kjoler i knelengde

adidas klær handler om mer enn idrett. Du kan helt fint sette sammen moteriktige adidas kjoler og skjørt samtidig som du beholder den komfortable stilen. Vi gir den samme grundige oppmerksomheten mot detaljene i hvert eneste plagg for å lage den adidas kvaliteten som du kjenner. Se bare på alt fra skjørtene som er laget til det optimale tennis og golf-spillet, til de mer eksklusive skjørt og kjoler i knelengde. Du kommer til å se og føle deg fantastisk.

adidas har kjoler og skjørt til alle

Mote med adidas betyr at du likevel kan være aktiv. Materialer i lettvekt, fukttransporterende tekstiler holder deg komfortabel enten du er på eller av banen. Med riktig teknologi som holder dårlig lukt borte, kan du selvsikkert ta imot det dagen har å by på. Tenker du på klimaet og om klærne dine er miljøvennlige, så skal du vite at adidas bruker resirkulerte tekstiler i klærne.

Finn den perfekte sommerkjolen

Se etter den sommerkjolen som passer best til figuren din eller slapp av i en komfortabel kjole med rette linjer. Du finner kjoler og skjørt til enhver anledning. Skjørt til løpeturer eller lange skjørt til en roligere ettermiddag. Lange eller korte ermer, høye halser eller uten skulder, mini- eller lange, du finner et skjørt eller en kjole som kan bli din nye favoritt. La deg bare overraske over bredden av tekstiler, farger og mønstre som er tilgjengelig. Enten du liker pastell- eller knalle farger, grafiske trykk eller bare blomster, så finnes favoritten din i utvalget vårt. Bare kjenn på den myke følelsen fra polyestersatin eller den myke klemmen fra klassisk bomull og la deg skjemme bort av luksusen. Enten du er klar for tennisbanen eller du skal en tur på byen, har vi antrekket til deg.