alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa kjoler og rosa skjørt

 
[8]

Stilige og feminine rosa kjoler og rosa skjørt fra adidas

Rosa er en farge som aldri går av moten. Uansett anledning eller humør, føler man seg alltid flott og feminin med rosa kjoler og rosa skjørt. Rosa er en farge som kler de aller fleste mennesker. Hos adidas finner du et bredt utvalg av rosa kjoler og skjørt, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak.

Rosa kjoler med en sporty vri

Vi har en rekke rosa kjoler, og ikke overraskende har disse en sporty vri i klassisk adidas-ånd. Du kan for eksempel velge en oversized T-skjortekjole som er laget av resirkulert bomull for å spare vann. Den har et avslappet og romslig snitt som passer like fint til søndagslunsj som til filmkvelder hjemme, og den rå kanten gir en moderne følelse. Dersom du elsker T-skjortekjoler, har vi også flere andre varianter. Velg for eksempel en modell med mesh-ermer som holder deg kjølig på aktive dager. Mange av disse er laget av myk bomull med en feminin stil. Ønsker du en mer unik kjole med sommerpreg? Velg en avslappet kjole med livlige blomsterdetaljer. Med denne kjolen får du virkelig følelsen av at du er i en blomstereng, uansett om du er på stranden eller går rundt i byen.

Rosa skjørt som passer til alt

I tillegg til en rekke rosa kjoler, har vi også søte og sporty rosa skjørt hos adidas. Disse skjørtene passer til det aller meste, og du kan for eksempel gå for en modell med et lekent, plissert uttrykk med løs passform og elastisk liv. Kombiner det med en oversized T-skjorte for en avslappet og casual look, eller kombiner det med en søt magetopp i blonder og en fin skulderveske for et mer pyntet og feminint uttrykk.