alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skole · Skjørt og Kjoler

 
[40]

Skolekjoler og skjørt som får din lille til å føle seg spesiell

Hos adidas er det viktig å lage skolekjoler og skjørt av høy kvalitet, som føles komfortabel og ser bra ut. adidas bruker stoff som forhindrer irritasjoner, slik at jenter kan føle seg komfortable igjennom dagen – uansett hva man støter på. Våre materialer er lagd for å være komfortable og slitesterke. Blant disse materialene finner vi organisk bomull resirkulert polyester, som bidrar til en mer bærekraftig garderobbe. Finn sommerfølelsen iblant adidas’ kolleksjon med moderne og stilige kjoler samt skjørt for jenter.

Unike kjoler til enhver smak fra adidas for alle jenter

adidas lager kjoler for at jenter skal føle seg fri og moteriktige takket være våre modeller med unikt design – skapt for bevegelse. Vi har kjoler med strategisk plassert Mesh-teknologi som sørger for at huden holder seg tørr igjennom dagen. Med urbane og moderne kjoler fra adidas skiller jenter seg ut i mengden. Alle er unike, derfor er en kjole fra adidas’ vide sortiment en sikker vei å gå for å finne noe som matcher personligheten. Velg kjolen som best representerer din lille stjerne.

Skjørt fra adidas sørger for komfort til all bruk

Våre skjørt med sine elastiske bånd rundt midjen sikrer en god passform til kroppen – slik at aktivitet kan stå i fokus. Fra adidas’ kolleksjon kan man velge skjørt for jenter med gjenkjennelige 3-Stripes, klassiske farger og mønster, eller design med jenters favoritt-figurer for mer moro. Uansett hva dere velger, kan dere være trygg på å finne skjørt eller kjoler som er komfortable, slitesterke og med en unik stil. Skjørt og kjoler fra adidas’ er en sikker kompanjong til hverdag, lek og aktivitet. Klikk deg igjennom vårt brede utvalg av skolekjoler og skjørt for jenter, og finn en ny favoritt. Med adidas’ er du sikker på å finne et skjørt eller kjole for jenten din som kommer til å bli elsket, og hyppig brukt.