alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skole · Treningsdresser

 
[118]
1 / 3
Sideav 3

TRENINGSDRESSER TIL SKOLE OG SKOLESTART

Kle deg avslappet fra topp til tå med adidas' kule treningsdresser til skole og skolestart. Velg mellom fargesterke varianter og mer nedtonede, klassiske treningsdresser – og gjør alle sjalu med den sporty og samtidig avslappede stilen din!

Et statement i skolegården

Å spasere inn gjennom skoledøren i en kul treningsdress er litt som å lytte til et livlig soundtrack – det har samme effekt, og du føler deg fantastisk. Det er få klesplagg som gir samme følelse av å ha full kontroll samtidig som du ser klar ut til både trening og fest. Treningsdresser til skole er helt avgjort et godt trekk!

Mix og match med treningsdresser til skole

Du kan selvfølgelig kjøre en helt gjennomført stil med både overdel og underdel i samme farge og stil, men valget er ditt – og mulighetene er mange. Du kan for eksempel kombinere 3-Stripes-jakke med en bukse med annen grafikk – eller to helt forskjellige farger. La personligheten din ta valget for deg!