alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svømmeshorts og brettshorts · Damer

 
[3]

Badeshorts for damer til neste sesong

Enten du har kjøpt et flunkende nytt klippekort hos din lokale svømmehall eller allerede er i gang med å planlegge neste år badesesong, så er denne nye badeshortsen for damer en god nyhet for alle som er glade i både vann og elegant badetøy. Den allsidige shortsen er laget av 100 % resirkulert polyester og gir en komfortabel og lett følelse så vel som et sporty look både i vannkanten og på stupebrettet. Med sin hendige baklomme kan man trygt oppbevare mobilen eller kortholderen mens man slentrer langs strandkanten mellom svømmetakene.

Et bredt og variertutvalg svømmeshortser for damer

Denne klorresistente dameshortsen for damer er enkeltvevd og har elastisk liv. Designet er diskret og stilrent. Den velkjente Treifoil-logoen er pyntelig til stede på siden, og på noen modeller står adidas skrevet med store, hvite bokstaver langs strikken. Brettshortsen for damer kan lett kombineres med et bredt utvalg topper, trøyer og treningsjakker dersom ønskelig, men legg merke til at den for øyeblikket kun foreligger i én farge. Til gjengjeld er dette en svømmeshorts som burde falle i smak hos de aller fleste, har et bredt bruksområde og som legger et rimelig grunnlag for utallige gøyale vann- og badeopplevelser – uansett hvor du befinner deg.

Et sikkert valg i lang tid fremover

Som det meste av badetøy må også denne dameshortsen tas godt vare på. Den skal verken tromles eller renses, og aller helst vaskes separat i maskin på et kaldt og skånsomt program. For forlenget varighet anbefales det ikke å tørke denne shortsen i direkte sollys eller å ta i bruk tøymykner, som kan føre til unødvendig slitasje på plaggene. Ved å følge disse enkle rådene får du maksimalt utbytte av en holdbar og slitesterk bade- og svømmeshorts for damer, uansett hva du planlegger å bruke den til.