alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Lilla t-skjorter

 
[63]
1 / 2
Sideav 2

Kule og tidløse t-skjorter i lilla

Er det en farge alle bør ha i klesskapet sitt, så er det lilla med sin levende fremtoning og sprudlende energi. I den anledning har vi tilgjengelig et stort og spennende antall med ulike skjorter i akkurat lilla. Dette er fargen for alle som ønsker å skille seg ut og som ikke vil bli sett i en sort eller hvit t-skjorte. Et godt startsted er en av våre klassiske t-skjorter med den ikoniske adidas-følelsen og smale passformen som sitter som støpt. Dette er t-skjorter som lages i 100% bomull av høyeste kvalitet og som er utviklet i samarbeid med Better Cotton Initiative, som jobber med bomullsdyrking på en global skala. Alternativt, hvis du ønsker deg en lilla t-skjorte i et mer teknisk materiale som er spesiallaget for løping eller andre utendørsaktiviteter, har vi det også. Laget av resirkulerte materialer som et ledd i vår Primegreen-satsning for å unngå nyprodusert polyester og senke miljøutslippene, er dette også et bærekraftig valg. Ikke nok med at skjortene lages med avansert Primegreen, det er også brukt AEROREADY som er et fuktkontrollerende materiale og som absorberer vekk svette på en effektiv måte for å sørge for at kroppen holder seg tørr selv ved høye temperaturer.

Hvordan styler jeg en lilla skjorte på best mulig måte?

Lilla fungerer veldig bra mot enkle og rene plagg slik som klassiske joggebukser og chinos for en kul og avslappet look. Det er også gode muligheter for å kombinere en lilla bomullsskjorte med sneakers i farger som blått eller hvitt for et stilig og trendy uttrykk. Lillafargen vil også fungere utmerket med en blå eller grå hettegenser hvor fargekontrasten virkelig kommer til rette. Dette er kombinasjoner som ser like bra ute på handletur i byen eller på vei til trening, for å nevne noe.