alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tanktopper og ermeløst · Grønn

 
[25]
3G Speed Reversible Trøye
Club Tennis Graphic Tanktopp
Yoga Training Tanktopp
Hyperglam Sleeveless T-skjorte
Terrex Multi Tanktopp
Terrex Parley Agravic Trail Running Tanktopp
adidas by Stella McCartney TruePace Running Crop-topp
Sleeveless Polokjorte
Run Fast Running Graphic Tanktopp
Terrex Graphic Tanktopp
Versatile Train Necessi Tanktopp
TRAINICONS Tank Top
Yoga Training Tanktopp
3G Speed Reversible Trøye
Adicolor Essentials Trefoil Tanktopp
Parley Adizero Run Tanktopp
Studio Lounge Rib Tanktopp
R.Y.V. Bra Topp
Gingham Overdel
AEROREADY Lyte Ryde Tanktopp

Allsidig, luftig og klar med grønne ermeløse topper

Tanktopper, og ermeløst, er like behagelige som de er funksjonelle å ha på når tempoet skrus opp og treningsøkten blir hard. Grønne topper ser bra ut, og når trøya er ermeløs, har du full bevegelsesfrihet over skulderleddet, samtidig som du får god ventilasjon i plaggets form alene. En kombinasjon som den sporty vet å verdsette, i en look som er tidløs og alltid kul - på treningssenter eller i gata.

Tren distraksjonsfritt med en ermeløs topp

Med bevegelighet på topp og distraksjoner i bevegelse fjernet kan du yte maksimalt. Våre grønne og ermeløse topper har ikke bare den riktige stilen: De er også laget for atleten, med tekstiler som er ment å hjelpe deg sette fokus og innsats i økten på maks. Ikke bare er adidas sine grønne topper laget i et mykt og behagelig materiale, de er også laget av tekstiler som er pustende og fuktkontrollerende. Slik holder du deg tørr og behagelig hele økten igjennom. Med en passform tilpasset bevegelser er det vanskelig å ta feil, her får du den løse og luftige tanktoppen, eller den tettsittende ermeløse toppen som du nærmest glemmer du har på deg da den er lett og pustende. Så klart har vi også grønne, og ermeløse, topper for barna; sporty kvalitet og stil er for alle.

Stil og funksjon i en god kombinasjon

Å ivareta både atletisk funksjon, med et stilig sporty uttrykk er viktig for adidas. Våre grønne topper har lykkes i dette, og du finner her en ermeløs topp du kan se elegant ut i, eller beholde det sporty utseendet i, mens du nyter av sommerdagen. Finn din stil, og funksjon, og vis deg kvalitets- og motebevisst, med de klassiske 3-Stripes, eller en Trefoil på din nye favoritt grønne topp.