alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Trening · Bager · Damer

 
[126]
1 / 3
Sideav 3

Treningsbager til damer

Å ha et aktivt liv innebærer at du sjelden spaserer ut døra med bare lommebok og nøkler i baklomma eller en liten veske – for hvor skal du gjøre av treningsutstyr og alt du trenger til å takle hverdagen? Ta en titt på adidas’ utvalg av treningsbager til damer, og sikre deg en stilig treningsbag med plass til alt du trenger!

Romslige treningsbager til damer fra adidas Athletics

Velg mellom treningsbager og ryggsekker med flere lommer og plass til alt du skulle ha behov for i en travel hverdag – enten det er til skole, fritidsaktiviteter eller trening. Duffelbagene fra adidas Athletics-kolleksjonen har en justerbar skulderstropp og en slitesterk utforming som gjør det mulig å ha ting med litt vekt i bagen – perfekt for deg som er seriøs angående trening. Her har du plass til alt av treningsutstyr, og de har dessuten et eget utvendig rom i mesh til drikkeflasken og en innvendig skopose, slik at du slipper å blande sko og klær etter trening.

Retroinspirerte treningsbager til damer fra adidas Originals

Midjevesker, ryggsekker og gymbager er blant utvalget vintage-inspirerte treningsbager til damer fra adidas Originals. Velg mellom vintage- og retroinspirerte bager med oversized Trefoil-logo eller 3-Stripes-detaljer, og møt hverdagen med alt du trenger – i stil!

Stilige skuldervesker, midjevesker og datavesker

Er du simpelthen ute etter en mindre veske med plass til det aller viktigste? Eller kanskje en dataveske eller stilig veske til aktiviteter som yoga og pilates, eller rett og slett til hverdagslige gjøremål? Også her finner du et stort utvalg – fra stilige vesker fra Stella McCartney-samarbeidet til lille, snedige Organizer Bag, som har både skulderstropp og bærehåndtak slik at enkelt kan ta den med på farten.